El femení A segueix imparable

Important victòria la del passat diumenge del femení A quadribarrat enfront d’un dels rivals directes del grup. Les andreuenques van superar la PB La Roca per 4-1 i segueix líder destacat del seu grup, amb sis punts, dos més que el segon classificat, la Salle Premià. Aquesta setmana s’enfronten al Bellavista Milan.

El partit per part local va ser força irregular: les andreuenques passaven de tenir minuts de joc excel·lent a d’altres on semblava que l’equip no es trobava dins el camp. Tot i això, aquesta irregularitat és completament normal a aquestes alçades de temporada.

La sortida de les d’Oriol Casadevall va ser prou bona i de bon principi van tancar a La Roca en el seu camp. Així en els primers 20 minuts de partit van arribar els dos primers gols obra de Sandra i Lidia. Els dos van estar precedits de molt bones jugades col·lectives. Després del 2 a 0, l’equip andreuenc es va relaxar i va deixar que les visitants creixessin amb intensitat i amb joc. Fruit d’això arribà el gol que feia anar al descans amb un injust 2 a 1, ja que pels mèrits que es van veure sobre la gespa, les andreuenques mereixien marxar als vestidors amb un marcador més ampli.

El pas pels vestidors no va afavorir les jugadores quadribarrades, que van veure com en els primers minuts de la segona meitat vivien uns instants angoixants per la pressió visitant, però a partir de llavors les andreunques van posar una marxa més i es van apoderar del domini i les ocasions fins al final. Aquest domini va venir acompanyat de dos gols més fets per Anna-Marta i Berta, que van acabar deixant el marcador en el 4-1 definitiu.

En resum, l’equip, a mida que passen les jornades, es va acoblant i suma ja suma dues victòries contundents en les dues primeres jornades.

SANT ANDREU 4
PB LA ROCA 1
GOLS:
1-0 Sandra. 2-0 Lidia. 2-1. 3-1 Anna-Marta. 4-1 Berta.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS