Golejada del Femení A en el debut

Bon debut en la lliga del Femení A, que desprès d’una pretemporada irregular, va ser capaç de superar l’AE La Canya a domicili per 0-11. El proper cap de setmana el rival serà la Roca, un dels equips cridats a estar entre els primers del grup.

Més enllà de l’ampli resultat, les andreuenques van donar una molt bona imatge en el primer partit de lliga, diumenge passat, contra l’AE La Canya. Les jugadores van estar a un molt bon nivell, i poc a poc es van acostant al joc que s’espera que puguin aconseguir al llarg de la temporada.

El partit no va tenir història i va estar dominat de principi a fi per les quadribarrades que van veure com el domini en el joc s’anava traduint també en gols. Quatre dianes de Sandra, tres de Nat, dues de Carla i una de Berta i una altra d’Anna van completar la golejada andreuenca.

Bon inici doncs del Femení A, que gràcies a aquest triomf, es col·loca primer del grup segon del campionat de lliga de primera femení. Ara, les andreuenques s’enfrontaran en la segona jornada a la Roca, un dels equips que està cridat a ser un dels punters del grup.

AE LA CANYA 0
SANT ANDREU 11
GOLS:
Sandra (4), Nat (3), Carla (2), Berta i Anna.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS