Golejada en el partit del Centenari

El Sant Andreu s’imposa amb claredat a un Espanyol ple de suplents i de jugadors de les categories inferiors. Moyano, Lanzarote, Marcos i Tarradellas s’erigeixen en els protagonistes de la nit en marcar un gol cadascú. Luis García va fer el de l’honor pels blanc-i-blaus.

El conjunt quadribarrat ha celebrat aquesta nit el partit del Centenari davant l’Espanyol de Mauricio Pochettino. Els andreuencs, més conjuntats que els blanc-i-blaus, han dominat en una primera part marcada pels dos primers gols matiners dels locals.

El Sant Andreu ha aprofitat que el porter blanc-i-blau Cristian Álvarez ha sortit bastant nerviós per encarrilar el partit des de gairebé el primer minut. Quan només es portaven disputats cinc minuts de partit, el porter periquito ha cantat i Moyano, molt atent, ha rematat de cap al fons de la xarxa. El domini andreuenc ha estat constant durant els primers minuts, i tan sols sis minuts més tard, ha arribat el segon. En un lliure indirecte, Pons ha tocat cap a Lanzarote, que ha sorprès a Cristian Álvarez amb un impressionant xut que ha entrat per tot l’escaire.

A més, Miguélez podria haver fet el tercer abans del minut 20. El davanter podria haver aprofitat una badada del porter blanc-i-blau, que finalment ha pogut blocar la pilota. L’Espanyol ha despertat tard, i ha tingut deu minuts de bon joc. Primer, amb un xut des de la frontal de l’àrea de Javi Màrquez (25’), després amb una centrada de Pillud que ha anat a les mans de Pau (35’). Al final ha aparegut Luis García per desencallar la situació i marcar el gol de l’honor pels de Pochettino. Marqués ha fet una bona jugada i se li ha passat la pilota al davanter asturià, que dins de l’àrea ha controlat amb el pit i a la mitja volta, guanyant-li l’esquena a Ramon Masó, ha superat Pau.

En la segona part el joc s’ha ensopit i els gols s’han fet esperar… tant que fins a les acaballes del partit no s’ha tornat a bellugar el marcador. Miguélez s’ha permès el luxe de deixar de taló una pilota a Marcos, que ha superat al exporter del Sant Andreu, Javi Ruiz. Els andreuencs han seguit pressionant i després d’una jugada de Tarradellas, Miguélez, amb un xut des de la mitja lluna, podria haver fet el quart. A més, Fran Piera ha enviat la pilota al travesser (76’) abans que Tarradellas fes el quart de la nit rematant tot sol.

Al final, el capità, Dani Martí, va poder recollir de mans del president del club, Joan Gaspart, la copa que l’acredita com el guanyador del partit del Centenari de la Unió Esportiva Sant Andreu.

SANT ANDREU 4
ESPANYOL 1
SANT ANDREU:
Pau, Fran Grima, Jonathan de Amo (Amarilla 59’), Moyano, Ramón Masó, Pons (Héctor Bueno 46’), Dani Martí, Lanzarote (Tarradellas 46’), Aday (Fran Piera 68’), Miguélez i Marcos.
ESPANYOL: Cristian Álvarez (Javi Ruiz 59’), Pillud (Pere 71’), Ángel (Vega 78’),  Javi Márquez (Chuli 75’), Roncaglia, Juanjo (Baena 59’), Javi López (Tello 71’), Marqués, Pedraza, Luis García (Lucas Porcar 71’) i Lola.
GOLS: 1-0 (5’) Moyano. 2-0 (11’) Lanzarote. 2-1 (39’) Lluis García. 3-1 (72’) Marcos. 4-1 (80’) Tarradellas.
ÀRBITRE: Torralba Jiménez. Targetes grogues: als locals Lanzarote,Dani Martí i Miguélez. Targetes vermelles: al visitant Lola (41’) per doble amonestació.
INCIDÈNCIES: uns 1.000 espectadors al Narcís Sala. Es va guardar un minut de silenci en record del capità de l’Espanyol, Dani Jarque, desaparegut el passat mes d’agost.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS