Després de superar al Badalona dimecres, el Sant Andreu ha aconseguit sumar aquest matí tres punts més (3-2) davant un Barça Atlètic lluitador. El partit, obert i molt vistós, ha servit perquè l’equip tornés a demostrar la seva capacitat de reacció.

En vuit dies, tres partits i set punts de nou possibles. El Sant Andreu segueix mantenint el gran ritme amb el que va començar aquesta temporada i aquest matí ha tornat a sumar els tres punts davant d’un altre dels equips cridats a estar, a priori, a la zona alta, el Barça Atlètic. A més, tot i les rotacions que el tècnic, Natxo González, ha fet per anar dosificant els jugadors, l’equip ha seguit fidel al seu estil de joc.

Els andreuencs han sortit a totes i ja des de bon començament han arribat amb perill a la porteria defensada per Rubén Miño. I és que en el primer minut de partit, Máyor ha avisat amb un xut que ha sortit tocant el lateral de la xarxa. Minuts més tard, Fran Piera (8’) no ha estat encertat en la seva rematada i Keko, a passada de Tarradellas, ha vist com Ivan Benítez salvava el primer des de la mateixa línia de gol (9’). El Barça Atlètic no ha provat sort fins al quart d’hora de partit, quan en una jugada a pilota aturada, Jonathan Dos Santos ha enviat fora una falta directa.

Tot i que els andreuencs estaven desplegant el seu millor joc, el Barça ha despertat de la mà d’Elvis. L’extrem s’ha tret de la màniga un impressionant xut creuat des de més de 30 metres que ha tocat el pal de Morales i ha acabat entrant al fons de la porteria (21’). El Sant Andreu s’ha refet immediatament d’aquest golàs. En la següent acció, Héctor Bueno li ha deixat la pilota a Keko, que ha superat Miño i ha establert l’empat (22’). Els andreuencs podrien haver-se posat pel davant en el marcador si Miño no hagués estat encertat en una rematada de Máyor quan el davanter es quedava sol davant d’ell (24’). L’equip ha capgirat el marcador abans del descans. Fran Piera ha fet una jugada marca de la casa i li ha deixat la pilota a Máyor, que rematant entre dos defenses ha aconseguit el 2-1 (41’).

El filial blaugrana ha sortit més endollat en la segona meitat, i ha agafat les regnes del partit. Edu Oriol, que avui tornava al Narcís Sala, ha posat a prova el seu excompany Morales, que ha refusat (54’). Els de Luis Enrique han tornat a empatar el partit amb un nou gol d’Elvis (59’). L’extrem ha marxat d’Abraham i d’Héctor Bueno i, sense angle, ha superat Morales.

Mica en mica el Sant Andreu ha tornat a tenir la possessió, i això ha fet que, tan sols deu minuts més tard, Lanzarote tornés a avançar els quadribarrats en la primera pilota que ha tocat. Miño ha refusat el xut de Keko, i Lanzarote, atent, ha aprofitat el refús per batre el porter blaugrana. Els darrers minuts han estat bojos. Nolito, amb una falta directa que ha salvat Morales, i Marcos, amb una bona jugada que ha acabat salvant Edu Oriol des de la línia de gol, podrien haver bellugat el marcador.

SANT ANDREU 3
BARAÇA ATLÈTIC 2

SANT ANDREU: Morales, Fran Grima, Amarilla, Rueda, Abraham, Pons (Dani Martí 62’), Héctor Bueno, Fran Piera (Lanzarote 68’), Tarradellas, Máyor (Marcos 80’) i Keko.
BARÇA ATLÈTIC: Rubén Miño, Sobregrau (Rueda 11’), Bartra, Armando (Nolito 81’), Iván Benítez, Muniesa, Edu Oriol, Jonathan Dos Santos, Jonathan Soriano (Gay 64’), Sergi Roberto i Elvis.
GOLS: 0-1 (21’) Elvis. 1-1 (22’) Keko. 2-1 (41’) Máyor. 2-2 (59’) Elvis. 3-2 (69’) Lanzarote.
ÀRBITRE: Sánchez Ramos (col·legi de Tenerife). Targetes grogues: als locals Fran Grima i Dani Martí, i als visitants Muniesa i Rueda. Targetes vermelles: cap.
PÚBLIC: unes 2.000 persones al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS