Natxo González: «Hem aconseguit un triomf amb cor»

En la roda de premsa posterior al partit a Paterna contra el València Mestalla, el tècnic andreuenc reconeixia que l’equip no havia fet el seu millor partit, però que havia demostrat que també sabia guanyar partits amb el cor.

Victòria inesperada però també molt treballada, la d’avui.
Sí. Hem aconseguit un triomf amb cor, com se sol dir. No amb joc, però sí amb cor. A vegades els partits també es guanyen amb el cor.

El Mestalla ha fet moltíssimes ocasions. El partit podia haver-se acabat en la primera meitat, però heu tingut fe.
La primera part podria haver acabat 6-4. Ells han tirat a porta deu vegades i nosaltres, vuit. Ells han estat millor, indubtablement, en aquesta primera part al contraatac ens han fet miques, ja sabíem que aquest era el seu punt fort, però insisteixo que ha estat un primer temps inusual en aquesta categoria per la quantitat d’ocasions. El gol abans del descans ens ha donat vida i després en la segona part havíem d’aturar la seva allau de contraatacs i assentar-nos una mica més perquè sabíem que les nostres opcions arribarien. Després entra l’estar encertats o no, i nosaltres hem tingut la sort d’encertar-les en els darrers instants.

L’equip ha sortit amb quatre puntes, però després han marcat Dani Martí, Rueda i Abraham. Aquesta carència de gol com es pot explicar?
Hem guanyat. L’important és que l’equip guanyi. Qui marqui els gols és una cosa que no em treu la son. Els davanters acabaran marcant gols, però si a sobre els marquen els defenses ja és la hòstia. El que val són les victòries i a mi m’és igual qui marqui els gols.

La primera mitja hora de joc s’ha vist un Sant Andreu bastant dubitatiu. Què els has dit als jugadors en el descans perquè sortissin amb tanta força en la segona meitat?
Bàsicament, calia millorar tàcticament el que ens havia passat en el primer temps. Ells havien estat en la seva salta. Són un equip que el seu punt fort és el contraatac i els hem deixat jugar al contraatac. Per això llavors hem patit, hem hagut de córrer, ens han creat moltes ocasions, tot i que nosaltres també. Ha estat un partit molt obert. Així que en la segona part calia aturar els contraatacs seus i tractar de no encaixar més gols, ja que sabíem que en atac, si havíem fet ocasions en la primera meitat, també faríem en la segona. Després ja depens una mica més de l’eficàcia.

Als aficionats que no han pogut desplaçar-se i que han estat patint, què els hi diries?
Doncs enhorabona pel triomf. Hauran patit, però suposo que ara s’estaran prenent una cervesseta fresca molt a gust i me n’alegro molt per ells, ells ja ho saben. Avui hem demostrat que, a falta de joc, perquè el partit no ha estat bo, també sabem guanyar amb el cor.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS