Natxo González: «Set punts en tres partits, sis contra Badalona i Barça és per estar molt orgullós»

En la roda de premsa posterior al partit contra el Barça Atlètic, el tècnic andreuenc es mostrava satisfet un cop acabada la primera setmana amb tres partits exigents, a més d’apuntar que era el millor partit d’aquesta temporada a casa per part dels dos equips.


Ha estat el millor partit que heu fet a casa en aquest inici de temporada, per intensitat, ritme…?

Sí, a casa ha estat el millor partit per part dels dos equips. Per part de l’aficionat, avui ha estat un gran partit de futbol. Per això podem considerar-lo el partit més vistós. El Barça ha vingut a jugar, etcètera.

Un altre cop s’ha posat el rival pel davant en el marcador. Va passar a Badalona, passa avui…
Sí. Però aquest és un equip que ja ho té això. Ha sortit l’Elvis i ha fet un golàs. Nosaltres havíem tingut dues o tres oportunitats clares i ja ho sabíem, són equips que en qualsevol moment tenen a gent decisiva i de qualitat que et pot desequilibrar el partit. Però els primers 45 minuts han estat espectaculars per part nostra. Hem aconseguit donar-li la volta al resultat, hem tingut 4 o 5 accions més, hem generat molt i aquests gols com el 0-1 són encerts de l’atacant, no se li pot retreure res a l’equip, i en el segon, em sembla que ha xutat i crec que ha tocat a Rueda i ha entrat. Són coses que un no pot controlar.

Això sí, novament l’equip ha tornat a demostrar que sap reaccionar.
És important. Posar-te 0-1 a casa i en la següent acció empatar el partit et dóna confiança i, tal i com estàvem jugant, amb tan poc entre cometes, ells es posen pel davant. Però hem seguit jugant en la nostra línia i hem tingut moltes ocasions de fer gol.

Empatar tan aviat ha estat la clau del partit?
La clau són moltes coses. Indubtablement és important, però la clau també pot ser el no haver-nos posat pel davant en el marcador nosaltres tot i haver tingut diverses opcions. Són partits que tenen diverses coses clau.

El fet de triar el partit contra el Barça Altètic, i que consti que no critico cap onze, per donar descans a tanta gent, és un fet aleatori o ha estat premeditat donar descans a Lanzarote, Dani Martí, Luso…
Premeditat, lògicament. Jo prenc decisions i un dia els toca a uns i uns altres dies els toca als altres. Hem demostrat que en el futbol, ningú és imprescindible.

Fran Piera ha marxat amb molèsties, també Máyor. Com estan?
Máyor havia jugat tots els minuts fins aquest moment i és un jugador que ens dóna molta feina i el pobre estava bastant cansadet. Fran Piera sí que tenia una molèstia als isquiotibials i per això hem decidit canviar-lo. No ha notat punxada, així que suposo que serà una sobrecàrrega, la tensió del partit, els minuts d’aquesta setmana… una mica tot.

Seguiu invictes després d’una bona setmana: dos triomfs, un empat…
Sí, bona setmana. Hem tingut rivals complicats que a priori parteixen com a favorits, i hem estat a un bon nivell, tan tàctic com físic. Potser avui en els primers 15 minuts del segon temps és quan pitjor ho hem passat i hem perdut una mica el control del joc, però estic satisfet. Set punts en tres partits, i a més sis contra el Badalona i el Barça és per estar molt orgullós.

Com viviu vosaltres el partit del Centenari? Serà com una festa.
Sí, és una festa. Jo com a entrenador, per a mi serà un altre partit més. El gaudirem, com tu has dit és una festa, però també tractarem que no hi hagi lesions. És bonic viure un Centenari. He tingut la possibilitat de viure el Centenari d’aquest club i aquests actes són perquè la gent gaudeixi. Nosaltres afrontarem un partit més i controlarem sobretot el tema de les lesions.

Això sí, mirareu de posar les coses complicades a l’Espanyol?
Això sempre! Crec que és d’aquests partits que en teoria és per gaudir d’ells perquè suposadament el contrari és un equip de primera divisió, que suposadament pot portar a jugadors de primer nivell, i això és l’espectacle, perquè en teoria vindran jugadors d’un alt nivell i a tothom li agrada veure a aquests jugadors de prop. Òbviament, nosaltres mirarem d’estar a l’alçada i de guanyar, com sempre.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS