Tan sols ha faltat el gol

El Sant Andreu ha fet aquesta tarda tot el que calia per sumar els tres punts davant l’Orihuela. El gol, però, s’ha resistit i ha fet que els andreuencs acabessin empatant a zero davant d’un equip visitant molt conservador al que ha beneficiat la pluja que ha caigut durant la segona part.

Els andreuencs han portat la iniciativa durant tot el partit i, si bé en la primera part l’Orihuela ha creat alguna ocasió i ha tingut una mica la pilota, en la segona el domini ha estat gairebé total del Sant Andreu, que avui no ha tingut el seu dia de cara a porta.

En els primers minuts, Rayos i Meca han provat sort amb dos xuts llunyans que no han creat excessiu problemes a Morales. La millor ocasió dels andreuencs en el primer quart d’hora de partit ha estat una falta servida per Keko que ha marxat un pèl alta. El joc al centre del camp ha estat el protagonista fins al descans: l’Orihuela només tractava d’enviar-li pilotes llargues a un Meca ben controlat per la defensa local i, el Sant Andreu, per la seva banda, intentava un cop i un altre superar la fèrria defensa dels alacantins.

Els andreuencs han seguit apropant-se a la porteria defensada per Ricardo en jugades a pilota aturada. Així, Lanzarote ha buscat a Keko en el servei d’una falta, però el davanter, envoltat de defenses, no ha pogut rematar bé i la pilota ha acabat sortint (27’). I gairebé abans de marxar al descans, Lanzarote, novament de falta, ha tractat de sorprendre Ricardo. El seu xut l’ha aturat el porter de l’Orihuela, però la pilota se li ha escapat i Keko a punt ha estat de fer el primer. L’embolic dins l’àrea l’han desfet els defenses visitants, enviant la pilota més enllà del centre del camp.

La pluja ha fet acte de presència abans del pas pels vestidors i ha acompanyat els dos equips durant la segona meitat. Els andreuencs han posat setge a la porteria de l’Orihuela, que a mida que avançava el Sant Andreu ha anat arreplegant files veient-se beneficiat per la pluja que impedia el joc tècnic dels quadribarrats. Una passada en profunditat de Dani Martí l’ha recollida Lanzarote, que ha centrat buscant Máyor. El davanter, però, no ha estat gaire encertat en la rematada quan es quedava sol davant Ricardo (53’). Tampoc han tingut sort els andreuencs després d’una bona passada de Fran Piera des de la punta esquerra de l’atac andreuenc cap a Lanzarote que ha rematat fregant el pal esquerre de la porteria (65’).

En els darrers minuts, els quadribarrats han provat sort amb una centrada de Luso que Keko ha rematat i ha obligat a Ricardo a lluir-se per desviar la pilota. I en gairebé la darrera ocasió, Abraham ha volgut repetir el que va fer dissabte passat a Paterna, però el seu xut des de fora de l’àrea s’ha estavellat contra el travesser.

SANT ANDREU 0
ORIHUELA 0

ORIHUELA: Ricardo, Carmelo, Benja, Álex Colorado (Fleky 70’), Meca, Navarro, Rayos, Ripa (Moncho 90’), Juanma, Cervera i Micro (Moragas 83’).
ÀRBITRE: Sureda Cuenca (col·legi balear). Targetes grogues: als locals Dani Martí, Pons i Héctor Bueno, i als visitants Navarro, Ripa, Meca, Álex Colorado i Fleky.
PÚBLIC: uns 1.700 espectadors al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS