Victòria in extremis per posar fi a vint anys de sequera a Badalona

El Sant Andreu aconsegueix remuntar un gol en contra de David Prats i amb dues dianes de Máyor i de Fran Piera i trenca així una malastrugança de vint anys sense endur-se els tres punts del camp del Badalona.

Després de l’empat a zero diumenge passat, l’equip necessitava un triomf per encarar les properes setmanes, amb doble compromís, amb més tranquil·litat. Tot i que el partit no s’ha posat gens de cara, els andreuencs han aconseguit girar la truita i sumar tres punts que els tornen a col·locar a la zona de privilegi de la taula.

A més, el triomf d’aquesta tarda suposa trencar una mala ratxa de vint anys sense guanyar-li al Badalona a domicili. El gol de Fran Piera a les acaballes del partit ha posat fi a dues dècades en què el Sant Andreu tan sols era capaç d’endur-se, com a molt, un punt de les seves visites al camp dels escapulats.

El partit ha començat amb respecte per part dels dos equips, tot i que ben aviat el control i la possessió de la pilota han començat a caure a favor del Sant Andreu. En la primera part però, hi ha hagut poques aproximacions amb perill a les dues porteries. Per part local, un remat matiner (3’) de David Prats que ha sortit fregant el pal de la porteria de Morales i novament una altra ocasió del mateix davanter, que sol davant Morales ha xutat i Abraham ha aconseguit desviar des de la mateixa línia de gol (35’), mentre que pels andreuencs, Dani Martí (12’), Miguélez (13’) i Tarradellas (30’) han provat sort amb xuts llunyans. L’ocasió més clara dels de Natxo González ha estat una falta directa de Lanzarote que Pau ha blocat (41’).

La segona meitat ha començat amb més dinamisme, i el Sant Andreu s’ha anat trobant cada cop més còmode practicant el seu joc. Lanzarote, després d’una falta que Alfonso ha fet sobre Tarradellas, ha estat a punt d’avançar els quadribarrats, però Pau ha pogut blocar el seu xut directe. El domini del Sant Andreu ha anat arraconant mica en mica el Badalona, però quan més estava atacant el conjunt andreuenc, en una jugada aïllada, David Prats ha avançat els locals després d’aprofitar una passada de Larios (67’). La reacció andreuenca no s’ha fet esperar i tan sols tres minuts més tard, una pilota solta a l’interior de l’àrea ha fet un estrany i Máyor, que ha anat a lluitar la pilota, ha aconseguit introduir-la al fons de la xarxa.

El gol ha donat ales a l’equip, que ha cregut encara més en les seves possibilitats. I ja en el temps de descompte, Fran Piera ha aconseguit, amb el seu gol, el que feia vint anys que no es veia: un triomf del Sant Andreu al camp del Badalona. L’extrem ha aprofitat a la perfecció una passada en profunditat de Marcos i ha superat Pau en els darrers compassos de partit, provocant el deliri dels seguidors andreuencs desplaçats al camp del Centenari.

BADALONA 1
SANT ANDREU 2

BADALONA: Pau, Alfonso (Ferron 76’), Igotz, Cámara, Robles, Ivan Mateo, Xavi Muñoz (Sidibe 28’), Pugui (Víctor 5’), Larios, Diego Torres i David Prats.
SANT ANDREU: Morales, Luso, Amarilla, Moyano, Abraham, Héctor Bueno (Pons 73’), Dani Martí, Lanzarote (Fran Piera 60’), Tarradellas, Miguélez (Marcos 82’) i Máyor.
GOLS: 1-0 (67’) David Prats. 1-1 (70’) Máyor. 1-2 (92’) Fran Piera.
ÀRBITRE: Gil Coscolla (col·legi valencià). Targetes grogues: als locals Larios, Cámara, Alfonso, David Prats i Robles, i als visitants Lanzarote, Dani Martí, Héctor Bueno i Tarradellas.
PÚBLIC: uns 900 espectadors al Camp del Centenari.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS