El Sant Andreu s’imposa al Benidorm en una gran segona part, remunta dos cops un marcador en contra i s’endu tres punts d’un camp, Foietes, que no havia estat històricament massa fàcil per als quadribarrats (2-4). Máyor, Tarradellas per partida doble, i Rueda, els golejadors de la tarda.

El Benidorm ha sortit amb empenta i ha pres les regnes del partit des del primer minut. Fruit d’això, les primeres opcions de gol han estat dels locals: dues ocasions consecutives de Luis Domènech que ha desbaratat Morales, un xut de Samuel Bayón que ha marxat desviat i una rematada excessivament creuada de Mariano. Després d’errar tantes ocasions, Luismi Loro no ha perdonat en la següent acció i ha superat Morales després d’engaltar un xut ajustat al primer pal (12’).

Però el Sant Andreu ha tornat a demostrar que sap sobreposar-se als gols en contra en els primers minuts, ja que tan sols sis minuts més tard, Fran Piera ha fet una bona jugada per la banda, li ha deixat la pilota a Máyor, que ha superat al porter i ha fet l’empat.

La reacció, però, no ha passat d’aquí, ja que, en uns minuts bojos, Luismi Loro novament ha tornat a avançar els seus. Una passada de Chupe l’ha recollida el davanter al punt de penal i ha introduït la pilota al fons de la xarxa (21’).

Arran del segon gol dels alacantins, els andreuencs han cercat amb una mica més d’insistència la porteria de Reguero. Máyor li ha deixat el gol en safata a Keko, que ha perdonat quan estava sol davant el porter (33’) i uns minuts més tard, Fran Piera ha vist com un defensa li pispava la pilota després d’haver fet un excel·lent retall al porter.

El pas pels vestidors ha sentat bé a les files andreuenques, i els jugadors han millorat en joc, possessió, control… i gols. I és que els  andreuencs han tornat a fer gala de la seva eficàcia i, després una excel·lent jugada d’Héctor Bueno des del centre del camp, Tarradellas ha posat la punteta de la bota per tornar a posar l’empat a l’electrònic.

El Sant Andreu ha continuat pressionant la porteria de Reguero. I així, després de diversos intents, Tarradellas ha aprofitat una errada defensiva del Benidorm, ha encarat porteria i ha fet el tercer, el segon del seu compte particular. Però la festa encara no havia acabat. Lanzarote ha servit una falta, Dani Martí ha rematat de cap al segon pal, però el porter dels alacantins ha salvat. Això sí, el refús l’ha aprofitat a la perfecció Rueda, que venint des del darrere ha fet el quart, arrodonint una gran tarda.

I ara… a pensar en Puertollano!

BENIDORM 2
SANT ANDREU 4

BENIDORM: Reguero, Peque, Bardal, Óscar López, Baixauli, Mikel Martins, Samuel Bayón (Coto 67’), Luismi Loro, Luís Domènech (Javi Moreno 79’), Mariano (Sabino 63’) i Chupe.
SANT ANDREU: Morales, Luso (Fran Grima 65’), Rueda, Amarilla, Abraham, Dani Martí, Héctor Bueno, Fran Piera (Lanzarote 65’), Tarradellas, Máyor i Keko.
GOLS: 1-0 (12’) Luismi Loro. 1-1 (18’) Máyor. 2-1 (21’) Luismi Loro. 2-2 (55‘) Tarradellas. 2-3 (82’) Tarradellas. 2-4 (84’) Rueda.
ÀRBITRE: Melgares de Aguilar Fernández (col·legi murcià). Targetes grogues: als locals Peque i Samuel Bayón, i als visitants Luso, Dani Martí, i al tècnic, Natxo González.
PÚBLIC: uns 700 espectadors a Foietes.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS