Busquen la consolidació a Foietes

Després del partit del Centenari, torna la lliga. L’equip al complet s’ha desplaçat aquest matí fins a Benidorm per jugar demà (18 hores) un nou partit contra un dels equips aspirants a ocupar una de les quatre places que donen dret a jugar la promoció d’ascens.

El Benidorm, un dels equips cridats a estar a la zona alta, serà el proper rival de lliga dels andreuencs. «És un equip que ha començat molt bé la temporada. El nivell és del millor del grup, dóna la sensació que serà un dels que lluitarà per les places de privilegi», apunta el tècnic andreuenc, Natxo González. Un triomf permetria als quadribarrats consolidar-se a la part alta de la taula i afrontar el partit de copa del Rei contra el Puertollano carregats de moral.

A Foietes, el Benidorm ha aconseguit com a local dues golejades contra Badalona (4-1) i Gavà (5-1) aquesta temporada. «Practiquen un futbol bastant ofensiu, com tots els equips de Rubi. Defensivament tenen carències i quan van perdre contra el Mallorca (0-3) i a Dénia (2-1) se’ls va veure una mica vulnerables al darrere», explica Natxo, que per això explica que l’equip tractarà «de contrarestar el seu potencial ofensiu» i, sobretot, caldrà aprofitar les ocasions que es creïn: «Segur que en tindrem, i espero que moltes.»

Aquest partit, juntament amb el de dimecres vinent a Puertollano, posarà fi a dues setmanes més que exigents, amb partits contra rivals que a priori seran rivals per lluitar per les posicions de la zona alta. «Tots els partits són exigents, però aquests equips són dels considerats més forts», recorda el tècnic.

Tots viatgen a Benidorm
Tota la plantilla ha partit aquest matí després de l’entrenament cap a Benidorm. I és que l’equip no tornarà a Barcelona després del partit contra els alacantins, sinó que es quedarà per terres valencianes per jugar dimecres contra el Puertollano. «Marxem tots sis dies de vacances», ironitzava l’entrenador vitorià abans de pujar a l’autocar.

Per al partit de demà, Xavi Moro tornarà a ser baixa. El mig, tot i que s’ha desplaçat amb la resta de jugadors, arrossega unes molèsties al soli que li impediran entrar en la convocatòria de Natxo González. Per la seva banda, el tècnic local, Joan Francesc Ferrer “Rubi” no podrà comptar amb el porter Adrián per sanció ni amb Gorka, que continua lesionat.

SANT ANDREU: Morales, Luso, Amarilla, Rueda, Abraham, Pons, Dani Martí, Lanzarote, Tarradellas, Máyor i Keko.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Fran Grima, Moyano, Jonathan de Amo, Ramón Masó, Héctor Bueno, Fran Piera, Aday, Miguélez i Marcos.
Baixes: Xavi Moro (lesionat).
Altes: cap.
Àrbitre: Melgares de Aguilar Fernández (col·legi murcià).
Camp: Foietes, 18 hores.

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Barça Atlètic. Aquest migdia, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 2,60 euros per euro apostat, l’empat a 3 euros, mentre que la derrota andreueca es paga a 2,40 euros.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS