Consolidar la bona ratxa

El Sant Andreu juga demà contra un Sabadell en hores baixes amb la intenció de sumar tres punts importants de cara a marcar distàncies amb els vallesans, un possible rival per la lluita per les quatre primeres posicions. Fran Piera i Rueda segueixen lesionats, mentre que Amarilla torna després de la sanció.

Amb el record del partit de l’any passat al Narcís Sala, que els dos equips afrontaven en situacions similars a l’actual, el Sant Andreu rep demà al Sabadell amb l’objectiu de tornar a sumar de tres en tres després de dos empats consecutius. «Els dos equips necessitem els tres punts. Nosaltres venim de dos empats i si guanyem, molt millor. Hem de seguir consolidant-nos a la part alta. Si guanyem, també marcarem distàncies amb el Sabadell, són un gran equip, amb molta experiència», explica el tècnic, Natxo González.

Evitar la desfeta de l'any passat

Evitar la desfeta de l’any passat

Sobre el rival, l’entrenador andreuenc comenta que «han començat la temporada dubitatius i sembla que no treuen els resultats que esperaven». Tot i això, Natxo creu que «vindran com haguessin vingut en qualsevol altra situació. Poden estar més o menys necessitats, però serà un partit difícil, potser el més complicat.» I és que la temporada passada, els de Ramon Moya van ser l’únic equip capaç de guanyar els dos partits de lliga als andreuencs.

El tècnic vitorià tornarà a ocupar el seu lloc a la banqueta després que el darrer partit contra el Mallorca B l’hagués vist a la graderia a causa d’estar sancionat. Preguntat pel polèmic partit de la setmana passada, Natxo no dubta:  «Des del meu punt de vista l’àrbitre no va estar encertat. El primer gol és gol. La pilota bota dins, no em va fer falta veure la repetició de la televisió. I el segon gol és legal. Moyano no participa de la jugada ni treu visió al porter.»

Amarilla torna després de la sanció

Amarilla torna després de la sanció

Amarilla torna a la convocatòria
Després de complir el corresponent partit de sanció contra el filial mallorquí diumenge passat, Amarilla torna a la convocatòria i podria formar, juntament amb Moyano, la parella de centrals titular. Fran Piera, que segueix arrossegant molèsties al turmell, i Rueda, que es recupera del trencament muscular, són les úniques baixes per al partit contra el Sabadell.

SANT ANDREU: Morales, Luso, Amarilla, Moyano, Abraham, Dani Martí, Héctor Bueno, Lanzarote, Tarradellas, Máyor i Keko.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Ramon Masó, Jonathan de Amo, Fran Grima, Xavi Moro, Pons, Aday, Marcos i Miguélez.
ALTES: Amarilla (sancionat).
BAIXES: Rueda  i Fran Piera (lesionats).
ÀRBITRE: Pulido Santana (col·legi canari).
CAMP: Narcís Sala, 12 hores.
RÀDIO: RTV (91.6 FM)

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Sabadell. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 1,90 euros per euro apostat, l’empat a 3 euros, mentre que la derrota andreueca es paga a 3,75 euros. Ara, a més, s’han ampliat els tipus d’apostes. No t’esperis, entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS