Dani Martí es perdrà el partit contra el Gavà per sanció

El Comitè ha sancionat amb un partit al capità quadribarrat. Dani Martí va veure la cinquena targeta groga el passat diumenge contra el Benidorm i haurà de veure el partit del proper dilluns davant el Gavà des de la graderia.

El migcampista quadribarrat va veure el passat diumenge durant el partit davant el Benidorm a Foietes la cinquena targeta groga del cicle. El comitè, per tant, li ha imposat el pertinent partit de sanció que complirà davant el conjunt gavanenc el proper dilluns.

El capità es converteix, així, en el primer jugador de l’equip que ha de complir un partit de sanció per acumulació d’amonestacions. Abans, Aday va haver de descansar durant dos partits per una targeta vermella davant el València Mestalla.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS