El club tornarà a cedir a Morillo

David Morillo

David Morillo

Després que l’Olesa, el club on estava cedit des del passat mes d’agost, hagi decidit prescindir del jugador, el Sant Andreu i Morillo buscaran un altre equip on el mig pugui jugar, també cedit, fins a finals de temporada.

L’Olesa ha decidit donar la baixa a David Morillo, que estava cedit pel Sant Andreu. El mig, de 21 anys, buscarà, juntament amb el club andreuenc, un equip on pugui jugar, també com a cedit, fins a finals de temporada.

David Morillo (Sant Boi de Llobregat, 03/03/1988) es va formar a la Ferran Martorell. Després de debutar a tercera divisió de la mà de Natxo González la temporada 2006/2007 (va jugar un total de 205 minuts repartits en set partits), el mig va marxar cedit el curs passat al Vilanova.

Enguany, club i jugador havien apostat per l’Olesa, un recent ascendit a tercera divisió, però amb el canvi d’entrenador (José Antonio Montes va substituir a finals de setembre a Xavier Barangé) el club del Baix Llobregat ha decidit donar-li la baixa.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS