El projecte solidari «The Shirt 2010» aterra al Narcís Sala

Projecte solidari

Projecte solidari

L’exfutbolista noruec Bjorn Heidenstrom viatja des d’Olso fins a Ciutat del Cap (Sud-àfrica) en bicicleta recollint samarretes d’equips de futbol amb l’objectiu de cosir-les i presentar en el Mundial de futbol de Sud-àfrica del 2010 la samarreta de futbol més gran del món. Demà s’aturarà al Narcís Sala.

Bjorn Heidenstrom és un exfutbolista noruec que, coincidint amb el Mundial de futbol que se celebrarà l’any vinent a Sud-àfrica, està viatjant en bicicleta des d’Oslo fins a Ciutat del Cap, la capital legislativa de la república sud-africana. Durant el viatge va recollint samarretes de diversos clubs de futbol amb l’objectiu de cosir-les totes i presentar durant el Mundial la samarreta de futbol més gran del món. Heidenstrom està aquests dies a Barcelona i recollirà la samarreta del Sant Andreu i la del Barça.

Heidenstrom, amb Platini, president de la UEFA

Heidenstrom, amb Platini,
president de la UEFA

Demà, durant el descans del partit del primer equip davant el Sabadell, Bjorn Heidenstrom saltarà al terreny de joc amb diversos nens del futbol de base andreuenc. «The Shirt 2010» és un projecte solidari pels refugiats africans que rep el suport del Norwegian Refugee Council (Consell de Refugiats de Noruega) i de molts altres clubs dels països per on Heidenstrom ha passat: Escandinavia, Bàltic, Anglaterra, Irlanda, Alemanya, França… A més, el projecte està reconegut per la FIFA, la UEFA i la Lliga de Soccer Professional de Sud-Àfrica.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS