Els futurs cracks, demà a escena!

Més de 700 nens i nenes del futbol de base, a més dels tres equips femenins, saltaran demà (18.30 hores) a la gespa del Narcís Sala i faran la seva presentació oficial davant de l’afició.

Demà dimecres, a les 18.30 hores,  es viurà al Narcís Sala la festa del futbol de base i del futbol femení del club. Els més de 700 nens i nenes dels 42 equips de futbol de base que té el club, més els tres equips femenins, saltaran a la gespa del Narcís Sala per presentar-se davant de l’afició.

El president, Joan Gaspart, serà present a l’acte, i dirigirà unes paraules d’ànim a tots els integrants de la base. I és que aquest any el futbol de base del club ha crescut: donat l’augment d’inscripcions, s’han creat tres equips més: el Cadet E, l’Infantil G i el Benjamí G, i a més el futbol femení s’ha integrat de manera oficial en l’estructura del futbol base.

L’acte serà presentat pel periodista Toni Castro.

No et perdis la festa del futbol de base. Els que demà a la tarda saltaran a la gespa del Narcís Sala, poden ser els futurs cracks del primer equip!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS