Empat del femení A tot i merèixer més

Partit estrany el de diumenge passat del femení A al camp del Bellavista Milan (2-2) ja que, tot i no quallar un bon partit, les jugadores quadribarrades es van merèixer més que tan sols un punt, sobretot pel número d’ocasions que van tenir.

El partit de bon inici ja es va veure que no seria dels millors. Van haver-hi des del principi moltes errades innecessàries, massa conduccions i poca elaboració del joc per part de les visitants enfront d’un equip local molt ben col·locat, treballador i amb moltes ganes. Tot i això, a la sortida d’un córner, les andreuenques es van avançar en el marcador amb un gol de Sandra (13’).

Però fruit d’una d’aquestes errades, al poc temps va venir el gol local. Una pèrdua de pilota al mig del camp va provocar que el Bellavista Milan pogués crear un contraatac i que arran d’això arribés el gol.

Quan tothom es pensava que els dos equips marxarien als vestidors amb l’empat en el marcador, en una de les escasses jugades elaborades de les andreuenques, novament Sandra, la golejadora d’aquest matx, tornés a avançar a les d’Oriol Casadevall en l’electrònic.

En la segona meitat es van poder veure millors jugades, més elaboració i arran d’aquest fet, les quadribarrades van gaudir de moltes ocasions de gol. Però de nou una errada en la zona perillosa del camp va condemnar l’equip a l’empat.

Al final, tot i intentar-ho, el femení A no va poder sumar els tres punts. En definitiva, empat injust però que l’equip valora positivament, ja que el de Bellavista serà, de ben segur, un dels camps difícils de la categoria.

BELLAVISTA MILAN 2
SANT ANDREU 2

SANT ANDREU: Mari, Mariona (Berta 62’), Kaky, Laia, Carla, Pidi (Alba 62’), Noe (lidia 72’), Nat, Sandra, Lidia (Lenny 45’) i Ana (Anna Marta 45’) (Muka 85’).
GOLS: 0-1 (13′) Sandra. 1-1. 1-2 (45’) Sandra. 2-2.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS