Joan Gaspart: «Crec que hem fet un Centenari digne»

Després del partit del Centenari contra l’Espanyol, el president del club, Joan Gaspart, va atendre als mitjans de comunicació. Va valorar el Centenari i va afirmar que el que passarà a la història serà que el Sant Andreu va guanyar el partit del Centenari a l’Espanyol, un equip de primera divisió.

Centenari feliç, oi?
La gent ha gaudit. S’ha vist un molt bon partit. Hem guanyat davant d’un gran club, com és l’Espanyol. Un Centenari que encara ens queda rebre la medalla d’or de la ciutat. És un Centenari on la gent ha gaudit.

M’imagino que l’equip està aixecant unes expectatives altíssimes davant la parròquia, no?
Queda molta lliga, molta copa del Rei… i al futbol fins al final mai se sap. El que està clar és que hem fet un equip per tornar a disputar el play-off i després també influeix la sort del futbol. Avui crec que s’ha demostrat que el Sant Andreu té bons jugadors, i això que no han jugat tots els titulars.

Diu que el públic ha gaudit. Hem vist una pancarta on deia que el Centenari era vergonyós… la gent es queixa perquè no s’han concretat un parell de partits més…
El problema és que, com que tenim el camp de gespa artificial, tant el Vila-real, com el Betis, com el Barça, que estaven disposats a venir, finalment, com que el nostre camp no és de gespa natural, doncs els equips han posat traves. L’entrenador del Vila-real, que no podia ser, el del Betis tampoc… i pel que fa al Barça tampoc vaig voler forçar perquè… ara tindrem un problema. Si eliminem al Puertollano, vindrà un equip de Champions o un equip de UEFA i tindrem el problema del camp, però bé, de moment anem poc a poc i gaudim del triomf i del que jo crec que és un bon Centenari, no només la part esportiva, sinó el reconeixement de la Generalitat amb la Creu de Sant Jordi, el reconeixement de la ciutat amb la Medalla d’Or, vam fer una celebració amb exjugadors, exdirectius i socis, on va venir el president Montilla. Crec que hem fet un Centenari digne.

Un pèl buides les grades avui…
Hi havia Champions avui… en tot cas s’ha de respectar el que la gent triï. Nosaltres hem fet el possible, gairebé hem obert les portes, perquè vingués tothom, hem convidat a les escoles, que han respost… En definitiva, jo crec que la gent que avui ha vingut ha gaudit, que és l’important. També és veritat és que per a la història quedarà que el Sant Andreu va guanyar el partit del Centenari, quan se celebrin els 200 anys es dirà que el Sant Andreu va guanyar el partit del Centenari, i a més contra un gran equip, com l’Espanyol. No es parlarà dels jugadors que van jugar, sinó que es dirà que es va jugar contra un equip de primera divisió, ja que és el que avui ha vingut. La gent ha gaudit del partit, i això és l’important.

Avui, potser per la transcendència del partit, ha complert la promesa que li va fer als socis a l’assemblea i s’ha posat l’escut del Sant Andreu a la solapa de l’americana.
Jo no enganyo mai ni als socis del Barça ni als del Sant Andreu. Jo sóc culé, vaig néixer culé i moriré culé. Això ho sabem els socis del Sant Andreu. Però he de reconèixer que com a president del Sant Andreu a mi m’honra molt presidir un club com el Sant Andreu i a més, celebrar aquest centenari. Ara, quan el Barça està pel mig, he de reconèixer que el Barça em pot molt. Però avui he de reconèixer que es tractava de portar la insígnia del Sant Andreu. Els socis que a vegades protesten tenen raó, a vegades m’he passat i procuro aprendre la lliçó per no tornar-ho a repetir.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS