L’Ajuntament de Barcelona serà andreuenc

L'alcalde, Jordi Hereu

L’alcalde,
Jordi Hereu

Amb motiu del lliurament de la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a la Unió Esportiva per part de l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, el proper 23 de novembre, el club posarà a disposició dels aficionats dos autocars per desplaçar-se fins a la plaça de Sant Jaume.

El proper dilluns, 23 de novembre, a les 19 hores, al Saló de Cent, l’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Hereu, lliurarà a la Unió Esportiva Sant Andreu la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu. Donat la importància d’aquest guardó, el club vol facilitar l’assistència a tots els seguidors quadribarrats que no vulguin perdre’s aquest acte.

Per tal de facilitar el desplaçament del gruix de seguidors i aficionats fins a l’Ajuntament, el club organitzarà dos autocars, que sortiran el mateix dia, a les 17.30 hores, del club.

Tots aquells abonats i seguidors que vulguin desplaçar-se en autocar fins a l’Ajuntament, han de passar per les oficines del club per apuntar-se en la llista.

De la mateixa manera, les invitacions per poder assistir a aquest acte estan a la disposició de tot aquell qui ho vulgui. Simplement cal apropar-se a les oficines del club i demanar-les.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS