Natxo González: «Aquests tres punts ens donen confiança, sobretot de cara al partit de dimecres»

Després del partit contra el Benidorm, el tècnic va atendre els micròfons de Ràdio Trinitat Vella i es mostrava més que satisfet, sobretot amb la segona part del partit. Això sí, tot i estar content amb l’efectivitat de cara a porta, també apuntava que ara calia millorar en defensa.

La cara se’t nota de satisfacció, d’alegria. Ha estat un partit en què, en el primer temps sobretot, l’equip no ha estat massa segur, sobretot en defensa, però després s’ha recuperat.
En el primer temps ells han estat millor, hem començat malament i els hem permès molt, sobretot en el joc interior, on ells tenen jugadors de molta qualitat. Aquí hem patit, jugades d’ú contra ú, de dos contra dos, inclús els dos gols. Tot i això hem tingut gol i hem tingut dues ocasions clares de Keko i de Fran Piera. Després això ho hem corregit. Sobretot destaco la maduresa de l’equip en el segon temps, de no precipitar-se, de contrarestar el potencial ofensiu del Benidorm, i a partir d’aquí créixer. El segon temps ha estat perfecte.

L’equip demostra que de fortalesa i de resistència física està molt bé, ja que arriba als darrers minuts molt bé i amb opcions.
Per això dic que hem madurat en el segon temps. Mentalment hem estat millor. En el primer temps s’ha vist la sensació que estàvem desbordats, que no sabíem com aturar-los. En el segon temps, quan ens hem assentat, això individualment et dóna molta confiança i a nivell de bloc també. El rendiment individual surt, i llavors surt el rendiment de Tarra, de Máyor, d’Hèctor… en definitiva, el de tots. Això ens fa molt més segurs.

Aquest equip té molt més gol que el de l’any passat i, a més, marca gols tenint més oportunitats que l’any passat.
Al final l’important és el gol. Si tens més capacitat de fer gol, molt millor, això és el que et fa guanyar els partits. Fins al moment, satisfet, portem una mitjana de gols a favor important; aquest és l’objectiu, això sí, sempre cal millorar i defensivament hem de millorar. Si fiques quatre no passa res, però crec que aquest punt és el que hem de millorar i sobretot no sentir-nos tan desbordats com ens hem sentit en el primer temps.

En una lliga on els grans favorits per estar a la part alta estan fallant, guanyar a Benidorm és un cop sobre la taula?
Sí, guanyes a Badalona, al Barça, a Benidorm… aquests punts són molt importants perquè segur que seran equips que estaran lluitant pels llocs de privilegi i això que ja portem pel davant, ningú ens els traurà. I com dic sempre, les coses des de dalt sempre es veuen millor. Aquests tres punts ens donen confiança, sobretot de cara al partit de dimecres, que també és molt important, a veure si som capaços de donar-li una altra alegria a la nostra gent.

Logísticament tens clar que el partit és important, t’has portat a tota la plantilla aquí, us quedareu per aquí per evitar el desplaçament… el Sant Andreu no es conforma, vol els dos partits.
No, no podem pensar més enllà. Jo personalment, avui abans del partit només pensava en el partit d’avui, que era el més important, aquí era fonamental guanyar, i ara a partir de demà pensar en el Puertollano, tractar de recuperar a la gent, la plantilla és molt competitiva, ja ho estem demostrant, i a veure qui està millor pel dimecres per intentar aconseguir la classificació.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS