Natxo González: «En el segon temps hem estat a l’alçada»

En la roda de premsa posterior al partit de copa del Rei contra el Puertollano, el tècnic andreuenc afirmava que ell creia que havia hagut una part per a cada equip i veia massa rigorosa l’expulsió de Máyor. Ara l’objectiu de l’equip és recuperar-se per al partit de lliga del proper dilluns contra el Gavà.

Quina conclusió treus del partit?
Jo crec que ha hagut una part per a cada equip. Ells han fet dos gols i nosaltres només un, aquest és l’anàlisi del partit. En el primer temps ells han sortit molt forts. Nosaltres volíem intentar aturar una miqueta el joc directe, el joc ofensiu, les segones jugades i hem encaixat dos gols. Encaixant dos gols és molt difícil remuntar. El segon temps ho hem intentat, ells ni s’han apropat a la porteria, i hem tingut opcions d’aconseguir l’empat, però no ha estat així. En conclusió, crec que ha hagut un temps per a cada equip.

Us han xiulat dos penals a favor.
Sí, dos penals, i un l’hem fallat.

En el segon temps, hi ha hagut molt de control per part del Sant Andreu.
En el segon temps sí. Amb onze en els darrers 40 metres és difícil, però hem generat, hem provocat dos penals, ha hagut moltes opcions a pilota aturada. En el segon temps hem estat a l’alçada.

T’esperaves aquest partit?
No, normalment et fas un guió del partit, però mai acaben de sortir així. Sabíem que defensivament el Puertollano era molt fort i que havíem de procurar que no es posessin pel davant perquè sinó després acumularia a tot l’equip darrera de la pilota i seria molt difícil. I així ha estat. No hem sabut contrarestar tot el seu joc directe i la disputa i l’agressivitat i així han vingut els dos gols.

L’expulsió de Máyor ha estat determinant?
Home, a aquelles alçades del partit és un contratemps. Però són decisions de l’àrbitre, tot i que és rigorós expulsar a un jugador per això quan anteriorment havia rebut un cop fort amb el peu a l’alçada de la cuixa que s’havia castigat amb targeta groga. Jo crec que en aquest tipus de partits l’àrbitre ha de tenir una mica de psicologia, que se sol dir. Per això, jo crec que expulsar a un jugador d’aquesta manera no és just, però són decisions que ell pren i no hi ha més.

Ara toca centrar-se en la lliga?
Ara la copa del Rei ja s’ha quedat pel camí i ens centrarem exclusivament en la lliga. De totes formes, estem bé i ara toca recuperar-nos de cara al partit de dilluns.

[nggallery id=4]

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS