Natxo González: «Hem guanyat 4-1 a l’Espanyol en el partit del Centenari, què més podem demanar?»

El tècnic del Sant Andreu va ser l’únic entrenador que va parlar després del partit del Centenari. Natxo es mostrava satisfet pel partit i valorava positivament el fet, tot i no jugar amb els titulars, tots els jugadors havien rendit a un bon nivell.

S’han vist dos equips, potser no titulars sempre, però s’ha vist bon futbol.
Crec que nosaltres hem estat en la línia dels darrers partits, hem estat bé, hem guanyat a l’Espanyol 4-1 en el partit del Centenari, què més podem demanar?

Decebut per l’onze que ha tret avui Mauricio Pochettino?
No, no, no. El que faci el rival, ell sabrà. Havíem de jugar un partit, nosaltres hem posat el que hem cregut convenient i ja està.

La golejada més amplia de la temporada, de moment.
De moment. És important. És un dia de festa, important, i en la història sempre quedarà que hem guanyat 4-1 contra l’Espanyol.

Deia el president que no passaria a la història qui ha jugat, sinó que el Sant Andreu ha guanyat.
Just. Això és el que apareixerà als llibres dintre d’uns anys.

Potser el joc de l’Espanyol no ha estat l’esperat? El fet que no estiguin gaire acostumats a jugar junts?
No ho sé. Nosaltres des de l’inici ens hem posat pel davant, i això és important. Després en el segon temps, amb un jugador més, hem sabut aprofitar aquesta circumstància i presentar-nos a dalt i fer dos gols més.

El Sant Andreu també ha presentat un equip que no estava gaire acostumat a jugar junt i, en canvi, s’ha vist més equip que l’Espanyol.
Sí. Avui era un bon dia per donar l’oportunitat als que menys minuts estaven tenint. Satisfet perquè al final tothom respon i això és important.

Avui els jugadors s’han permès fer passades de taló i coses d’aquelles que a la lliga es veuen poc.
Potser el partit d’avui era per fer això. Era una festa, no hi havia punts pel mig, i la gent sempre juga amb menys pressió. I si es juga amb menys pressió, les coses sempre surten millor.

T’esperaves aquesta resposta de l’afició, tan freda?
És una llàstima, perquè és un fet important i sempre esperes més. Però sembla que costa i és difícil.

Els teniu la mida presa, a l’Espanyol? Dos partits, dos triomfs.
Sí. L’any passat va ser molt important i aquest, doncs jo crec que també. Però és el de sempre, són onze contra onze i no sempre guanya qui teòricament és superior.

Avui ha jugat Marcos, que no disposa de gaires minuts a la lliga. Com valores la seva actuació?
Bé, avui ha estat al nivell que demanava el partit. Ha fet un gol, que també és important per a ell i són d’aquests partits que tot és positiu. No hi ha hagut lesions, tret de Pons, que tenia unes petites molèsties, però sobretot això, que avui era un partit bonic, però sense punts pel mig. El partit important és el del diumenge.

Si dimecres passem a Puertollano i ens toca l’Espanyol, creus que s’atreviran a posar un onze d’aquestes característiques?
No ho sé, jo sóc l’entrenador del Sant Andreu. Primer anem a guanyar a Benidorm, després al Puertollano i després ja veurem.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS