No hi ha dos sense tres!

El Sant Andreu afronta demà, a l’estadi Sánchez Menor de Puertollano, la tercera eliminatòria de la copa del Rei. En cas de triomf, Barça, Real Madrid, Sevilla, Atlético de Madrid, Vila-real, València o Atlètic Club podrien visitar el Narcís Sala.

Ha arribat l’hora de la veritat en la competició del KO. El Sant Andreu pot escriure demà una altra pàgina de la seva història si venç al Puertollano i es classifica pels setzens de final de la copa del Rei. I és que, després de guanyar a la Grama i al Melilla, els andreuencs tractaran de fer bona la dita que diu que no hi ha dos sense tres.

El premi, en cas de vèncer demà, és enfrontar-se a un equip que juga competició europea en els setzens de final. Barça, Real Madrid, Sevilla, Atlético de Madrid, Vila-real, València o Atlètic Club podrien ser el següent rival. Però primer… centrem-nos en el Puertollano.

«Anem amb la confiança que ens donen els últims resultats i amb la il·lusió de passar una eliminatòria més i que ens toqui un gran. Sempre que vens d’una victòria l’equip està molt més tranquil», explica l’entrenador, Natxo González. L’equip s’ha desplaçat avui des d’Alacant fins a terres de Castella-la Manxa per disputar demà el partit. «L’equip està cansat, per l’esforç de diumenge passat i pels viatges, però té il·lusió», apunta.

El tècnic analitza el rival de demà: «Són un equip defensiu, a aquest aspecte li donen molta importància. Juguen molt al contraatac i són molt forts a pilota aturada.» L’equip de Ciudad Real planteja el partit com el més important de la temporada i és per això que en el partit de lliga de diumenge contra el Leganés, a diferència dels andreuencs, va reservar a jugadors per a l’encontre de demà.

Pel que fa a l’ambient que pot haver a l’estadi, l’entrenador diu que «segurament hi haurà ambient, però serà una pressió entre cometes. A tots ens agrada jugar partits així», i apunta que «és una llàstima que sigui tan lluny» ja que el gruix de la fidel afició andreuenca no podrà estar al seu costat.

Per aquest matx, Natxo recupera a Xavi Moro, que s’ha perdut els darrers quatre partits de lliga per lesió, però perd Amarilla. El central arrossega des del diumenge unes molèsties al pubis que li han impedit entrenar-se amb normalitat aquests dies. En principi, Amarilla serà la única baixa de l’equip per demà.

El sorteig dels setzens, aquest divendres
En cas de triomf, el sorteig dels setzens de final es faria a la seu de la Real Federación Espanyola de Futbol el proper divendres, 9 d’octubre, a les 13 hores.

SANT ANDREU: Morales, Luso, Rueda, Moyano, Abraham, Dani Martí, Héctor Bueno, Lanzarote, Tarradellas, Máyor i Keko.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Fran Grima, Jonathan de Amo, Ramón Masó, Pons, Xavi Moro, Fran Piera, Aday, Miguélez i Marcos.
Baixes: Amarilla (lesionat).
Altes: Xavi Moro (lesionat).
Àrbitre: Martínez Montoro (col·legi madrileny).
Camp: Sánchez Menor, 20.45 hores.

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de copa del Rei de demà del Sant Andreu contra el Puertollano. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 3,25 euros per euro apostat, l’empat a 3,20 euros, mentre que la derrota andreueca es paga a 2 euros.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS