Punt i final a la copa del Rei

No ha pogut ser. El Sant Andreu no serà aquest divendres en el sorteig dels setzens de final de la copa del Rei. Els andreuencs, tot i abocar-se a l’atac en la segona meitat, no han pogut remuntar els dos gols del Puertollano en la primera meitat. Ara toca centrar-se en la lliga.

El partit s’ha posat coll avall pel Sant Andreu en la primera meitat. I és que en el primer minut Rueda es lesionava, havia de marxar del terreny de joc en llitera i el tècnic, Natxo González, havia de variar els seus plans. Fran Grima l’ha substituït i s’ha col·locat a la banda dreta, fent que Luso fos la nova parella de Moyano al centre de la defensa.

El Puertollano ha sortit amb empenta i en els primers minuts, Acorán, amb una rematada de cap, ha avisat. A l’altra porteria ha respost Lanzarote, amb un xut que entre Pelegrina i el porter Calleja han aturat. Instants després, l’àrbitre ha anul·lat un gol al Puertollano després que l’auxiliar considerés que Addison havia rematat en fora de joc.

Abans de la mitja hora de partit, Morales s’ha convertit en el salvador del Sant Andreu amb una bona intervenció refusant una nova rematada d’Addison. Keko, per la seva banda, no ha estat encertat (23’) i ha xutat per sobre del travesser de la porteria de Calleja.

I en el minut 27 ha arribat el primer dels locals. Encinas ha servit una falta directa que ha acabat al fons de la xarxa. A més, abans que el Sant Andreu reaccionés a aquest primer gol en contra, tan sols tres minuts després, el Puertollano ha fet el segon. Morales ha refusat en primera instància el xut d’Honorio, però la pilota ha caigut als peus d’Addison, que sol dins l’àrea petita ha fet el segon.

A les acaballes de la primera part, Máyor ha tingut el primer dels andreuencs, però Calleja ha desbaratat l’ocasió.

La segona meitat ha estat de domini andreuenc, i això s’ha reflectit en arribades amb perill a la porteria rival. Pelegrina ha comès penal sobre Abraham (53’), però Lanzarote l’ha xutat ras i centrat i Calleja li ha endevinat la intenció. Tan sols cinc minuts més tard, l’àrbitre ha tornat a xiular un altre penal a favor, en aquest cas per una falta dins de l’àrea d’Acorán i aquest cop Keko no ha fallat.

Al final, els andreuencs ho han intentat a la desesperada tot i jugar amb deu arran de l’expulsió de Máyor (77’), que ha vist dues grogues seguides, però el Puertollano, segur al darrera, gairebé no ha donat opció. El Sant Andreu deia així adéu al somni de poder enfrontar-se a un equip de primera que juga competició europea. Ara, de nou, toca recuperar-se anímicament el més aviat possible i centrar-se en la lliga.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS