Rueda s’estarà un mes de baixa

El central es va fer en els primers minuts del partit de copa del Rei contra el Puertollano un trencament fibril·lar al recte anterior de la seva cama dreta i haurà d’estar un mínim de tres setmanes allunyat dels terrenys de joc.

Les proves que el divendres a la tarda li van fer els metges a Manolo Rueda han determinat que té un trencament fibril·lar al recte anterior de la cama dreta que li impedirà vestir-se de curt en les properes tres setmanes.

Així, pel partit de dilluns contra el Gavà, Rueda serà baixa segura, juntament amb Dani Martí, que està sancionat. A més, Pons s’ha ressentit de les seves molèsties al bessó i és dubte, igual que Amarilla, que ja no va poder jugar a Puertollano degut a uns problemes al pubis.

Demà al matí, l’equip farà el darrer entrenament abans d’enfrontar-se dilluns (12 hores) als gavanencs.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS