Amistós per celebrar el Centenari del Júpiter

Centenari del Júpiter

Centenari del
Júpiter

El Sant Andreu s’enfronta aquest vespre (21 hores, Camp de La Verneda) al Júpiter, amb motiu del Centenari del club grisgrana. El tècnic, Natxo González, ha convocat a vuit jugadors del primer equip i ha completat la llista amb jugadors del juvenil.

El club andreuenc no s’ha volgut perdre el Centenari d’una entitat històrica com és el Club Esportiu Júpiter amb un partit amistós amb el primer equip entre d’altres actes, on van participar els equips de futbol de base i els veterans quadribarrats.

Aquest vespre (21 hores), els andreuencs s’enfrontaran al Júpiter al Camp de la Verneda. El tècnic andreuenc, Natxo González, ha convocat a vuit jugadors del primer equip i ha completat la convocatòria amb jugadors del juvenil.

Del primer equip es desplaçaran al Camp de la Verneda Pau, Fran Grima, Jonathan de Amo, Ramon Masó, Pons, Xavi Moro, Aday i Marcos, a més d’Albert, el porter del juvenil A que acostuma a entrenar-se amb el primer equip.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS