El Sant Andreu afronta demà un important partit davant el Logroñés amb la intenció de seguir allargant el bon moment i sumar dotze jornades sense perdre. Keko, Fran Piera i Rueda, lesionats, són les úniques baixes.

Després de superar la setmana passada al Sabadell, el Sant Andreu afronta demà un nou partit de lliga davant la Unión Deportiva Logroñés, l’antic Varea. Els andreuencs, que encadenen onze jornades sense perdre, volen continuar allargant aquest bon moment i tornar de La Rioja amb els tres punts al sac.
Un gol encaixat en quatre partits

Un gol encaixat en quatre partits

«Nosaltres hem de tractar d’allargar aquesta ratxa el màxim possible», diu el tècnic, Natxo Gonzálex, que afegeix: «Des dels partits de Puertollano i Benidorm, que vam encaixar molts gols, portem una sèrie de partits –Gavà, Dénia, Mallorca B i Sabadell- que hem buscat la regularitat i l’equilibri.» I és que en quatre partits els andreuencs tan sols han encaixat un gol, i de penal.

L’entrenador creu que el de demà serà un partit difícil. «Ells tractaran de fer el seu joc. Si tenen a punt a Arpón i a Gibanel, els dos migcampistes, fan jugar al seu equip de meravella. Tenen velocitat per les bandes i dos davanters amb característiques diferents: un és alt i molt físic i l’altre és més baixet i manyós», analitza Natxo.
Tot i això, els andreuencs sortiran a per una victòria que, depenent del que faci l’Ontinyent contra el València Mestalla, els podria alçar fins a la primera posició. «Nosaltres tractarem de contrarestar el seu joc i aprofitar els seus defectes per tal de guanyar. El lideratge no em treu la son ja que no està en les nostres mans el resultat de l’Ontinyent, però si arriba, benvingut sigui», afirma l’entrenador.
Del Logroñés, Natxo explica que «és un gran equip. Han fet un projecte interessant i dóna la sensació, pels fitxatges que han fet, que en un o dos anys tractaran de fer el salt. Tenen a jugadors amb una gran trajectòria que els donen un plus de qualitat molt important».
Keko, baixa

Keko, baixa

Keko, Piera i Rueda, baixes

L’extrem, que segueix arrossegant unes molèsties al peu que li han impedit entrenar-se amb normalitat durant la setmana, i el central, que es recupera del trencament muscular que es va fer en el partit de copa del Rei a Puertollano, són les dues baixes previsibles que té l’equip per al partit de demà a les que s’ha sumat a darrera hora Keko, que va rebre un fort cop en l’entrenament d’ahir que li fa tenir molèsties al genoll.
SANT ANDREU: Morales, Luso, Amarilla, Moyano, Abraham, Dani Martí, Héctor Bueno, Tarradellas, Lanzarote, Máyor i Miguélez.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Fran Grima, Aday, Xavi Moro i Marcos.
Altes: cap.
Baixes: Rueda, Keko i Fran Piera (lesionats).
Camp: Las Gaunas, 17 hores.
Àrbitre: Gómez Ríos (col·legi cantàbric).
Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra el Logroñés. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 2,375 euros per euro apostat, l’empat a 3,10 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 2,625 euros. Ara, a més, s’han ampliat els tipus d’apostes. No t’esperis, entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS