Assegurar els tres punts davant d’un rival directe

El Sant Andreu espera seguir una jornada més invicte davant de l’Alcoyano, que visita el Narcís
Sala després de caure eliminat a la copa del Rei. Tornar a veure porta i mantenir la solidesa defensiva, objectiu dels andreuencs si no volen caure de la zona alta.

El primer equip s’enfronta demà (12 hores) a l’Alcoyano amb la intenció de sumar per tal de no veure’s superat pel rival en la classificació. I és que els alacantins, que estan invictes a domicili, tan sols tenen dos punts menys que els andreuencs. «És un equip que encara no ha perdut fora. En els últims anys és dels equips punters i el partit serà complicat», afirma el tècnic, Natxo González.

Mantenir la solidesa defensiva

Mantenir la solidesa defensiva

Els de Paco López venen de caure eliminats a la copa del Rei pel València. «Jo crec no vindran cansats, tot el contrari. No sé els que repetiran, però van jugar dimarts i crec que el partit que van fer els va donar ales. Porten una bona línia i a més van empatar a Mestalla. Això juga al seu favor», explica Natxo, que sap del perill del golejador de l’Alcoià, Víctor Curto: «Està en bona línia. Curto va fer un golàs a Mestalla i estarà animadet.»

Per la seva banda, el Sant Andreu té com a objectiu principal seguir deixant la porteria a zero, però millorar de cara a porta. «Hem de seguir invictes, però intentar fer més gols. Les primeres jornades necessitàvem tres per guanyar i els marcàvem, però ara no encaixes i et costa fer-ne. No hi ha cap raó, les coses venen així», comenta l’entrenador, que afegeix: «Ara no encaixem, però no marquem tants. sempre ha d’haver-hi un però. Si no encaixéssim i marquéssim totes les ocasions de gol seriem campions i estaríem a segona divisió.»

Keko seguirà sent baixa

Keko seguirà sent baixa

Fran Piera i Rueda seguiran sent baixa, igual que Keko, el referent en atac de l’equip. «Òbviament és una arma menys que tenim. Keko és un jugador que a l’equip contrari li provoca inquietud, tothom el coneix, sempre està allà i això genera temor, preocupació. Per la resta, tenim bons recanvis i bona gent», destaca.


SANT ANDREU:
Morales, Luso, Moyano, Amarilla, Abraham, Héctor Bueno, Dani Martí, Tarradellas, Lanzarote, Miguélez i Máyor.
Baixes: Keko, Rueda i Fran Piera (lesionats).
Altes: cap.
Camp: Narcís Sala, 12 hores.
Àrbitre: Giménez García (col·legi navarrès).
Ràdio: RTV (91.6 FM)

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra l’Alcoyano. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 2 euros per euro apostat, l’empat a 3,10 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 3,40 euros. Ara, a més, s’han ampliat els tipus d’apostes. No t’esperis, entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS