Dissabte, partit d’exjugadors i veterans andreuencs contra els veterans del Barça

El proper dissabte, 28 de novembre, a les 12 del migdia, un combinat d’exjugadors i veterans andreuencs s’enfrontaran sobre la gespa del Narcís Sala a l’equip de veterans del Barça. Serà un nou acte per celebrar el Centenari del Sant Andreu, que toca ja a la seva fi.

Dissabte vinent se celebrarà un dels últims actes del Centenari andreuenc. Es tracta d’un partit on es veuran les cares els exjugadors i veterans quadribarrats amb l’equip de veterans del Barça. Serà el moment de retrobar-se amb antics jugadors i de gaudir d’una bona  matinal de futbol.

Al llarg de la setmana, des de la web oficial informarem dels jugadors andreuencs que hi prendran part en aquest partit.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS