Donar sang el divendres 27 té premi

El proper divendres 27 de novembre, qualsevol persona que vagi a donar sang a l’Auditori de Can Fabra, aconseguirà un 50% de descompte en l’entrada del partit de Festa Major que el primer equip andreuenc disputarà contra la Gramenet aquest diumenge.

El Banc de Sang i Teixits organitza pel proper divendres, 27 de novembre, la tercera Marató de donació de sang al Districte de Sant Andreu. Qualsevol persona que es passi per l’Auditori de Can Fabra de 10 del matí a 9 del vespre i col·labori donant sang, obtindrà un 50% de descompte en l’entrada del partit de Festa Major d’aquest cap de setmana, que enfrontarà al Sant Andreu contra la Gramenet.

Amb aquestes accions, el Banc de Sang i Teixits vol difondre la importància de convertir la donació de sang en un hàbit en la vida dels ciutadans i en un acte de responsabilitat vers el conjunt de la societat. Actualment, la mitjana de donacions se situa en les 1,5 vegades per donant i any. L’objectiu del Banc de Sang i Teixits no és altre que aconseguir que els homes donin 4 vegades l’any i les dones, 3. D’aquesta manera, disposarem d’un estoc estable que possibilitarà passar tot l’any sense crides especials.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS