El Sant Andreu pot presumir de tenir en les seves files a un entrenador que ja ha dirigit més de cent partits (en concret, 108) i a un jugador que avui mateix ha jugat el seu partit número cent: Manolo Lanzarote.

En una època en què cada cop que s’obre el mercat, els canvis d’equip són habituals, al conjunt andreuenc Manolo Lanzarote ha jugat avui contra la Grama, coincidint amb el partit de Festa Major, el seu partit número cent. Una temporada a tercera, l’ascens a segona B amb el camp ple de gom a gom, la desil·lusió d’Alcorcón… i la il·lusió d’aquesta temporada per tornar-ho a intentar! Molts són els records: i és que, 7.635 minuts vestint la samarreta quadribarrada donen per a molt!

Manolo Lanzarote va arribar al Narcís Sala procedent de l’Oviedo la temporada que el club, a tercera, intentava recuperar la il·lusió després d’un descens. Ara, després de tres temporades al club, s’ha convertit en un dels jugadors insígnia de l’afició, a qui ha delectat amb els seus gols de falta i les seves jugades.

En els cent partits que ha jugat (85 partits de lliga, 6 de promoció d’ascens, 5 de copa Catalunya i 4 de copa del Rei), Lanzarote ha marcat un total de 30 gols: 11 durant la temporada 07/08; 17 la temporada passada i, de moment, 2 en l’actual.

Amb motiu de la celebració d’aquests primers cent partits, Manolo Lanzarote ha explicat a la web del club els seus millors records vestint la samarreta quadribarrada i ha fet balanç d’aquests dos anys i mig com a andreuenc.

Què et sembla arribar als cent partits amb el Sant Andreu?
És molt especial, i més en el Sant Andreu, on porto jugant dues temporades i mitja. Estic molt orgullós i espero que això no s’aturi aquí, que siguin molts més.

A més, amb 30 gols, ets el màxim golejador d’aquestes últimes tres temporades!
Molt orgullós de ser el màxim golejador. Espero que pugui complir molts més partits i marcar molts més gols amb aquest equip.

Aquest estiu es va parlar d’una possible marxa, però finalment vas decidir que et quedaves al Sant Andreu. Què et va fer fer decidir-te?
Va ser tot molt llarg, però al final tot va ser ràpid. El president va intervenir i tot va ser molt fàcil. El projecte de club i personal em va fer quedar-me i, a dia d’avui, si ja no vaig marxar a l’estiu, espero no marxar-me mai.

Dels tres anys que portes, quin gol recordes més?
Recordo el penal del minut 95 contra el Vila-real B de la temporada passada. Tot i que amb l’empat ja estàvem classificats per a la fase d’ascens, veies al públic gairebé tornar-se boig quan l’àrbitre va assenyalar el penal i, quan la pilota va entrar, la gent ja somiava amb el play-off. Per a mi és el gol més bonic pel que va representar, tot i que sigui de penal.

I el millor partit?
Hi ha molts moments. Al principi, a tercera, els dos partits de play-off a casa, ja que no havia vist mai el camp tant ple; l’any passat, recordo el final: la remuntada contra el Lleida, el darrer partit contra el Vila-real B… i ja aquesta temporada, el partit del Centenari, que va ser molt important per al club. Cent partits donen per tenir una bona col·lecció de records!

Un desig que esperes que es compleixi, d’aquí al juny?
Guanyar tots els partits i, a partir de juny, jugar a segona divisió A.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS