El Femení A supera el líder (2-0)

Molt bon resultat el que ha obtingut el Femení A andreuenc en derrotar el líder invicte, el  Badalona (2-0). Un duel que es presentava emocionant, ja que es donaven tota una sèrie de circumstàncies especials que així ho preveien. Lenny i Noe han estat les golejadores de la tarda.

Les locals han estat les clares dominadores del partit que s’ha disputat aquesta tarda al Narcís Sala i durant la primera mitja hora han posat setge a la porteria visitant sense que la local es sentís amenaçada. Fruit d’una jugada de pressió, Leny posava l’1-0 quan encara no s’havia arribat al primer quart d’hora de joc.

Les andreuenques han derrotat el líder

Les andreuenques han
derrotat el líder

El final de la primera part ha estat més igualat ja que el Badalona ha avançat les línies i ha aconseguit anivellar el matx pel que fa al joc. La segona meitat ha començat igual que el final de la primera, amb igualtat, però en una brillant jugada començada des de la defensa, Noe h fet pujar un tranquil·litzador 2-0 en el marcador (50’).

Els últims minuts no han estat massa bons. Desprès d’una expulsió visitant, les andreuenques no han sabut jugar en atac i han perdut masses ocasions per fer més gols i derrotar al líder amb un marcador més ampli.

Tot i això la concentració defensiva ha fet que el marcador no es mogués i per segona setmana consecutiva les quadribarrades no han rebut cap gol en contra.

SANT ANDREU 2
BADALONA 0
SANT ANDREU:
Sílvia, Muka (Laura 45′), Kaky, Laia, Carla, Pidi, Noe (Anna Marta 75′), Nat, Lenny (Berta 61′), Lidia (Lenny 75′), Sandra.
GOLS: 1-0 (12′) Lenny, 2-0 (50′) Noe.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS