El Sant Andreu cau a La Verneda

Derrota davant el Júpiter

Derrota davant
el Júpiter

Un combinat de jugadors andreuencs del primer equip i del juvenil A va perdre ahir (2-1) davant el Júpiter en el partit que commemorava el Centenari de l’entitat grisgrana. Marcos va ser l’autor de l’únic gol quadribarrat de la nit.

El Sant Andreu va participar ahir al vespre en el segon partit del Centenari del Júpiter, i va perdre davant l’equip grisgrana (2-1). El tècnic andreuenc, Natxo González, es va endur a La Verneda un combinat de jugadors del primer equip i del juvenil A.

En el minut 36, Marcos va aprofitar un refús del porter local per fer el primer. Però en la segona part, Andrés va aconseguir la igualada i, ja amb el Sant Andreu jugant amb deu, Ramón va establir el 2-1 definitiu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS