El Sant Andreu cau a La Verneda

Derrota davant el Júpiter

Derrota davant
el Júpiter

Un combinat de jugadors andreuencs del primer equip i del juvenil A va perdre ahir (2-1) davant el Júpiter en el partit que commemorava el Centenari de l’entitat grisgrana. Marcos va ser l’autor de l’únic gol quadribarrat de la nit.

El Sant Andreu va participar ahir al vespre en el segon partit del Centenari del Júpiter, i va perdre davant l’equip grisgrana (2-1). El tècnic andreuenc, Natxo González, es va endur a La Verneda un combinat de jugadors del primer equip i del juvenil A.

En el minut 36, Marcos va aprofitar un refús del porter local per fer el primer. Però en la segona part, Andrés va aconseguir la igualada i, ja amb el Sant Andreu jugant amb deu, Ramón va establir el 2-1 definitiu.

Veure Comentaris (4)

4 Comments

 1. a knockout post

  6 de març de 2017 a 18:05

  I just want to tell you that I’m new to blogging and site-building and certainly enjoyed you’re web blog. Most likely I’m going to bookmark your site . You surely come with remarkable article content. Bless you for sharing your blog site.

 2. go to this web-site

  30 d'octubre de 2017 a 10:25

  I just want to mention I am just new to blogging and truly loved this web blog. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You amazingly have exceptional article content. Thanks a bunch for revealing your web site.

 3. anonymous

  30 d'octubre de 2017 a 13:03

  I simply want to tell you that I am just all new to blogging and site-building and actually enjoyed this blog site. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog post . You certainly have amazing articles. Cheers for revealing your web page.

 4. her latest blog

  31 de març de 2018 a 13:45

  I just want to mention I am just beginner to weblog and actually enjoyed you’re blog. Most likely I’m going to bookmark your website . You absolutely come with superb article content. Bless you for sharing your blog site.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més en

Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de gener de 2019

Col·laboració del Sant Andreu amb ‘La Banqueta’

Premsa21 de gener de 2019

Glaçats (1-0)

Premsa20 de gener de 2019

Revàlida a Sant Boi

Premsa19 de gener de 2019