Els colors del Sant Andreu seran presents a la samarreta més gran del món

Ahir, durant el descans del partit del primer equip contra el Sabadell, l’exfutbolista noruec Bjorn Heidenstrom va saltar al terreny de joc amb la seva bicicleta i va recollir de mans del president adjunt, Rafael Araujo, la samarreta del Sant Andreu signada per tots els jugadors.

El projecte solidari «The Shirt 2010» de Bjorn Heidenstrom va aturar-se ahir al Narcís Sala. L’exfutbolista noruec, que va marxar d’Oslo amb la seva bicicleta i té previst arribar a Coitat del Cap (Sud-àfrica) pel Mundial de futbol, va recollir ahir la samarreta del Sant Andreu signada per tots els jugadors del primer equip. «És un orgull poder recollir aquesta samarreta, que té uns colors dels quals us podeu sentir orgullosos», va afirmar Bjorn Heidenstrom, que es va posar la samarreta quadribarrada.

Heidenstrom, ahir al Narcís Sala

Heidenstrom, ahir al Narcís Sala

La samarreta quadribarrada s’afegeix així a les de la resta de clubs que han participat en aquest projecte solidari pels refugiats africans. L’objectiu no és altre que cosir totes les samarretes recollides i fer la més gran del món, per tal d’establir un rècord Guinness. «Cada 4 anys faig alguna obra de caritat relacionada amb el futbol, i enguany m’he proposat en arribar fins a Sud-àfrica pel Mundial», explicava ahir Heidenstrom, que afegia: «Durant el Mundial de 2010 confeccionarem la samarreta més gran i aquesta, estigui on estigui, tindrà un valor especial.»

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS