Els defenses, els primers atacants

Els jugadors andreuencs han agafat per bandera la frase que diu que «la millor defensa és un boc atac». I és que la línia defensiva ja ha marcat cinc gols en tan sols onze partits de lliga. L’últim en fer-ho va ser Abraham, que contra el Sabadell va aconseguir el seu segon gol en aquesta lliga.

Les xifres golejadores del Sant Andreu d’aquesta temporada superen amb escreix les del curs anterior. I a més, tothom col·labora en fer-ho possible. Si els davanters són els primers defenses, pressionant en cada partit a la defensa rival i al porter, els defenses andreuencs són els primers atacants.

Luso va marcar contra el Gavà

Luso va marcar contra el Gavà

Si bé és cert que molts cops les seves recuperacions de pilota són claus per trenar una contra que acaba dins la porteria contrària, no és menys cert que molts cops els mateixos defenses s’incorporen a l’atac, sovint amb bons resultats.

Enguany, quan tan sols s’han jugat onze partits de lliga, tres jugadors de la línia defensiva del Sant Andreu ja han vist porta: Luso, i Rueda i Abraham per partida doble. A més, els dos laterals s’han estrenat a segona B, categoria on mai abans d’aterrar al Sant Andreu havien marcat un gol.

Rueda ja ha aconseguit dos gols

Rueda ja ha aconseguit dos gols

Els números estan lluny d’assemblar-se als de la temporada passada, ja que durant els 38 partits de lliga, la línia defensiva només va aconseguir 4 gols, tres d’ells de Rueda i un d’Igotz. A més, el curs passat, quan es portaven disputades onze jornades, la defensa del Sant Andreu tan sols havien introduït un cop la pilota dins la porteria contraria. Rueda va ser el protagonista d’aquell gol.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS