Empat tot i merèixer alguna cosa més

El Sant Andreu ha sumat aquesta tarda un puntet a Las Gaunas després d’empatar a zero contra el Logroñés. Amb 26 punts, els andreuencs es col·loquen tercers, empatats a punts amb el Mallorca B, que és segon per la diferència de gols.

La primera part ha començat amb molt de respecte per part dels dos equips i no ha estat fins al minut 22 quan Máyor s’ha quedat sol davant del porter, però no ha sabut definir i ha enviat la pilota fora. Just dos minuts més tard, Tarradellas ha fet una bona jugada i ha volgut passar-li la pilota a Miguélez, però no s’han entès.

Lanzarote ho ha provat a pilota aturada

Lanzarote ho ha provat a
pilota aturada

El Sant Andreu mica en mica s’ha fet amb el partit i Lanzarote ha provat sort primer amb un xut que ha sortit per sobre del travesser, i després amb una falta directa que ha tret la defensa. Mentre, a l’altra àrea, Morales ha hagut de posar una mà providencial per evitar el primer dels locals després d’una combinació entre Borrell i Cerveró (34’). Dani Martí, en la següent jugada, podria haver aconseguit obrir el marcador, però el seu xut des de fora de l’àrea ha marxat desviat.

I abans del descans, els andreuencs encara han disposat de tres accions més. Al 37’, una bona jugada entre Lanzarote, Dani Martí i Miguélez ha arribat als peus de Tarradellas, que ha rematat forçat i molt fluixet davant Rubio; un minut més tard, el mateix Tarradellas ha centrat, però Raúl Torres, amb el cap, ha enviat la pilota fora, i al 40’, Dani Martí ha intentat fer una semivaselina davant Rubio, però el porter local ha aconseguit posar la mà per desviar la pilota a córner.

El Logroñés ha sortit del vestidor a totes, però tot i gaudir d’ocasions per avançar-se, no han pogut aprofitar l’empenta inicial, que s’ha anat esvaint a mida que han passat els minuts. La primera oportunitat de la segona part l’ha tingut Dani Martí, que amb un xut des de la mitja lluna ha tractat de sorprendre Rubio (48’). El mig, sis minuts més tard, no ha pogut aprofitar una passada en profunditat de Miguélez, que ahir va tornar a la titularitat. El Logroñés ho ha intentat a pilota aturada, amb una falta d’Arpón que ha refusat la tanca (60’).

L'equip ha tornat a deixar la porteria a zero

L’equip ha tornat a deixar
la porteria a zero

Els quadribarrats, que aquesta tarda vestien de blau, han seguit pressionant i Tarradellas, després d’una excel·lent jugada, no ha sabut definir quan ha trepitjat l’àrea i la defensa ha refusa t (70’). Ja a les acaballes, Marcos, que va entrar substituint Miguélez, va trobar-se amb el porter Rubio en la que va ser la darrera ocasió del partit.

El punt sumat fa que el Sant Andreu tingui 26 punts i es col·loqui tercer a la classificació, empatat a punts amb el Mallorca B, que el supera per la diferència de gols. Tot i això, l’equip segueix situat en places de privilegi i continua invicte després de dotze jornades.

LOGROÑÉS 0
SANT ANDREU 0
LOGROÑÉS:
Rubio, Izquierdo, Molina, Raúl Torres, Milla, Gibanel (Elias 44’) (Popo 83’), Iñaki, Borrell, Arpón, Salazar i Cerveró (Carreño 70’).
SANT ANDREU: Morales, Luso, Moyano, Amarilla, Abraham, Dani Martí, Héctor Bueno (Xavi Moro 66’), Lanzarote (Aday 79’), Tarradellas, Miguélez (Marcos 86’) i Máyor.
ÀRBITRE: Gómez Ríos (col·legi cantàbric). Targetes grogues: als locals Gibanel, Milla, Arpón i Salazar, i als visitants Héctor Bueno, Amarilla i Moyano.
PÚBLIC: uns 3.000 espectadors a Las Gaunas.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS