Fran Piera podria perdre’s el partit a Logroño

Fran Piera

Fran Piera

L’extrem es va ressentir ahir de les seves molèsties al peu, avui no s’ha pogut entrenar amb la resta del grup i podria afegir-se a la llista de baixes on de moment només hi ha Rueda, que segueix el seu procés de recuperació.

Fran Piera podria no entrar en la convocatòria d’aquest cap de setmana per jugar contra el Logroñés. L’extrem, que arrossega unes molèsties al peu, va ressentir-se’n dimecres quan va colpejar una pilota i avui no s’ha pogut entrenar amb la resta del grup.

Manolo Rueda, per la seva banda, segueix el seu procés de recuperació del trencament muscular que es va fer en el partit de copa davant el Puertollano.

La resta de jugadors s’han entrenat durant la setmana amb normalitat i, a falta de dos sessions (la de demà divendres i la de dissabte al matí), estan a disposició del tècnic, Natxo González, que donarà la convocatòria per viatjar fins a terres de La Rioja dissabte, com sempre després de l’entrenament.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS