Invictes després de tretze jornades

El Sant Andreu segueix amb pas ferm a la lliga, competició on es manté invicte. Una condició que només ostenten, a més dels andreuencs, el Barça i el Mallorca B. A més, l’equip està a tan sols un partit d’igualar la millor ratxa de partits sense perdre de tot el segle XXI.


Els números del Sant Andreu en aquest inici de lliga conviden a somiar. L’equip encara no ha perdut cap partit després de tretze jornades i és, juntament amb el Mallorca B (curiosament, del seu mateix grup) i el Barça (primera divisió), són els únics equips d’entre les categories d’or, plata i bronze del futbol estatal que encara es mantenen invictes.

Fins la setmana passada, aquest honor també l’ostentava el Cartagena, el líder de la segona divisió A. Els murcians, però, van perdre el primer partit de lliga el cap de setmana passat contra el Nàstic (0-2).

L'equip ja ha celebrat vuit triomfs

L’equip ja ha celebrat
vuit triomfs

Aquests números fan que el Sant Andreu d’aquesta temporada pugui superar la millor ratxa de partits sense perdre en els últims deu anys. El Sant Andreu de la temporada 2001/2002, entrenat per Roberto Puerto, va acumular jugant a tercera divisió un total de 14 partits sense perdre (de la jornada 25 a la 38).

Si diumenge vinent contra l’Sporting Mahonés l’equip és capaç de sumar al Municipal de Bintaufa, el Sant Andreu igualaria aquesta ratxa, i la podria superar doncs, en el partit de Festa Major, a casa contra la Gramanet.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS