La Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics, amb el Sant Andreu

Convidats pel club, una vintena d’esportistes del club Ginesta de Barcelona de futbol sala van presenciar en directe el triomf del primer equip quadribarrat contra l’Alcoyano. Sens dubte, van poder gaudir d’una bona matinal de futbol.

El partit de diumenge passat va tenir com a espectadors a una vintena d’esportistes del club Ginesta de futbol sala, entitat adherida a la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics. Els jugadors, convidats pel club, van poder veure en directe d’un bon partit de futbol al Narcís Sala i van poder gaudir d’allò més amb els gols de l’equip, que va superar l’Alcoyano per un clar 3-0.

Els esportistes van gaudir al Narcís Sala

Els esportistes van gaudir
al Narcís Sala

La Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (coneguda com a ACELL pel seu primer nom, Associació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb disminució psíquica), va ser creada l’any 1971 (tot i que no va ser reconeguda per la Generalitat de Catalunya fins al 1982) i actualment té 118 entitats federades i 4.000 llicències esportives.

L’objectiu de l’ACELL és que els seus esportistes tinguin la possibilitat de presenciar el major nombre d’esdeveniments esportius d’elit en directe

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS