Mantenir-se invictes, l’objectiu

El Sant Andreu s’ha desplaçat aquesta tarda fins a Maó per jugar demà contra l’Sporting Mahonés amb la intenció de sumar al municipal de Bintaufa per seguir una setmana més invicte. Keko, Fran Piera i Rueda segueixen sent baixa.

El Sant Andreu espera estirar el màxim possible la ratxa de partits sense perdre. Després de tretze jornades invictes, els andreuencs juguen demà contra el dotzè classificat, l’Sporting Mahonés. «Tant de bo duri molt de temps aquesta ratxa, aquesta és la nostra intenció», comenta el tècnic, Natxo González, que afegeix: «Serà un altre partit complicat. Porten cinc jornades sense guanyar i són un equip ferit». I és que Natxo és conscient que tots els equips volen ser els primers en derrotar l’equip.

{mosimage}Tot i ser el dotzè classificat i no estar en la mateixa dinàmica positiva que els quadribarrats, l’entrenador manté el mateix respecte pel rival: «La diferència de punts és la que és. Però en un partit pot passar qualsevol cosa». Diumenge passat l’equip va marcar el camí a seguir i va trobar l’equilibri entre la defensa i la davantera. «Mantenir aquest equilibri és l’ideal», diu Natxo.

Del rival, l’entrenador vitorià explica que «és un equip que crida l’atenció, Va fer un molts bons partits a l’inici. Tenen molta desimboltura en el seu joc», tot i que explica que «ara els resultats no els surten i, tot i que la seva intenció és tractar d’elaborar jugades des del darrere, fan un altre joc i tenen necessitat de guanyar».

{mosimage}Cap alta per viatjar a Maó
Per aquest partit Natxo González, té les mateixes baixes que la setmana passada contra l’Alcoià. Així, Fran Piera, Rueda i Keko tampoc es podran vestir de curt demà a Maó per no estar del tot recuperats de les seves respectives lesions. Per la seva banda, Héctor Bueno s’ha recuperat d’una sobrecàrrega al bessó que arrossegava des de fa dues setmanes.

SANT ANDREU: Morales, Luso, Moyano, Amarilla, Abraham, Dani Martí, Héctor Bueno, Lanzarote, Tarradellas, Miguélez i Máyor.
Resta de la convocatòria: Pau (ps), Fran Grima, Aday, Xavi Moro i Marcos.
Baixes: Keko, Rueda i Fran Piera (lesionats).
Altes: cap
Àrbitre: Arcas Piqueres (col·legi valencià).
Camp: Municipal de Bintaufa (12 hores).
Ràdio: RTV (91.6 FM).

Aposta pel Sant Andreu!
A la web miapuestasantandreu.com ja pots fer les teves apostes pel partit de lliga de demà del Sant Andreu contra l’Sporting Mahonés. Aquesta tarda, l’estat de les apostes és el següent: el triomf del Sant Andreu es paga a 2 euros per euro apostat, l’empat a 3,10 euros, mentre que la derrota andreuenca es paga a 3,40 euros. Ara, a més, s’han ampliat els tipus d’apostes. No t’esperis, entra a miapuestasantandreu.com i aposta pel Sant Andreu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS