Natxo González: «Ha estat un resultat merescut, i crec que se’m fa curt»

En la roda de premsa posterior al partit contra l’Alcoyano, el tècnic andreuenc afirmava que no s’esperava a l’inici del partit un resultat tan ampli contra un rival directe, si bé després d’haver vist el que havia passat sobre la gespa, creia que la diferència de gols podria haver estat encara major.


Més fàcil del que semblava?

El resultat ha estat contundent, merescut i no ha estat fàcil. Abans del partit era difícil pensar que hi hauria un resultat tan ampli, però per a mi ha estat un resultat merescut, i crec que se’m fa curt.

Hi ha hagut moltes ocasions de gol i l’equip s’ha pogut retrobar amb el gol, que era l’assignatura pendent dels últims partits.
Sí, això és qüestió de temps. L’objectiu és generar ocasions, i avui hem estat encertats, ens hem posat pel davant en el marcador, cosa que era molt important, ja que l’Alcoyano fora de casa encara no havia perdut, en els partits que ha fet gols, que havia estat en tots menys en un sempre s’havia posat pel davant, i el fet de posar-nos pel davant ens ha donat confiança i tranquil·litat i hem generat moltíssim.

Els gols, un premi al treball de Máyor

Els gols, un premi al
treball de Máyor

Es veu relativament fàcil el partit marcant en el minut 3.
Sí, sempre és un avantatge. I més en la línia defensiva que estem mantenint, ja que ells no ens han generat cap ocasió clara en tot el partit. El resultat és el que ha estat el partit en el terreny de joc.

Avui s’ha trobat l’equilibri: s’ha deixat la porteria a zero i s’ha tornat a veure porta.
L’objectiu és mantenir la solidesa defensiva i generar ocasions, i així ha estat. Són d’aquests partits que et quedes satisfet per com han anat.

Parlaves que havíeu generat moltes ocasions: si Máyor hagués marcat totes les que ha tingut…
Sí, però no li demanarem més. Máyor ha fet dos gols i els mereix, ja que últimament no havia estat encertat, però és el de sempre: la insistència i la confiança et donen tot això. Per tant, molt satisfet per ell, perquè és un premi al treball que fa cada dia.

Moltes errades de l’Alcoyano pel centre, oi?
Han tingut dubtes en la línia defensiva. Però és el que deia abans: el resultat a favor fa que tu estiguis més tranquil i que l’equip contrari hagi d’assumir algun risc més. Nosaltres, quan recuperàvem la pilota, les transicions eren ràpides i l’equip contrari, acostumat a anar pel davant en el marcador, pateix.

Un nou partit on la graderia us acomiada amb olés. Sembla que us esteu ficant a l’afició a la butxaca.
Això és bo, que la gent gaudeixi i que s’enganxi cada cop més, ja que són una part molt important cada diumenge. Per això es va al futbol, per gaudir! Ha estat un matí perfecte: amb sol, bon resultat… per anar-se’n satisfets a casa i dinar molt plàcidament.

Paco López, entrenador de l’Alcoyano, deia que el Sant Andreu no era un rival directe. Vostè li ha guanyat a un rival directe?
Sí, indubtablement. No directe, sinó directíssim. És un equip que m’encanta, de debò. Ja ho va demostrar l’any passat. Tot i que ha tingut molts canvis, està en la mateixa línia. Té un gran entrenador, m’encanta aquest tècnic per tot, i és un rival directíssim, sinó el temps ho dirà.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS