Natxo González: «Hem estat capaços de treure els tres punts davant d’un gran rival»

En la roda de premsa posterior al partit de lliga contra el Sabadell, el tècnic es mostrava content pels tres punts sumats, si bé creia que l’equip, amb les múltiples ocasions que va tenir, podria haver guanyat amb un marcador més ampli.

Després de dos empats, a Dénia i contra el Mallorca a casa, és bo recuperar el fil de la victòria.
La veritat és que era important. Després de dos empats consecutius, hem estat capaços de treure els tres punts davant d’un gran rival, un rival directe. Per tant, molt important.

Ens n’anem a dinar contents i empatats amb el líder.
Sí, sobretot perquè hem guanyat. El líder em sembla que encara ha de jugar aquesta tarda. És un tema que no em preocupa. L’important és que nosaltres anem avançant i traient punts, pel que fa als altres, és el seu problema. Nosaltres hem jugat i hem complit amb la nostra feina i, per tant, satisfet.

És més equip el Sabadell del que diu la classificació?
És un gran equip. A partir d’aquí jo no sóc ningú per valorar la seva classificació, el que és evident és que és un gran equip, fet per estar entre els millors. Al final ho aconseguiran. Els està costant, però tenen matèria prima de sobres per estar a dalt.

Quin bon partit d’Abraham. No sabia que al Sant Andreu hi havia l’altre Dani Alves de Barcelona!
Doncs ja ho saps. Li ve bé aquest gol. Ofensivament ens dóna molt, molta profunditat per bandes, i ja si marca gols, doncs ja és impressionant. Satisfet i segur que ell més.

Fran Piera era dubte divendres, finalment no ha entrat a la convocatòria. Quan estarà a punt per tornar?
En qualsevol moment. El que passa és que ell mateix no se sent segur amb el seu turmell. Entrena bé, però quan colpeja la pilota d’una manera molt concreta li fa mal i ell mateix es va autodescartar ahir. Ell no estava bé i òbviament cal donar entrada a altres. Però no és una lesió important, però en alguns moviments concrets li fa mal i hem de tractar de recuperar-lo el millor possible.

La mateixa pregunta per Pons. Havia entrenat bé durant la setmana però tampoc l’hem vist entre els convocats.
Arrossegava unes molèsties al soli, aquesta setmana ha entrenat bastant bé, però li falta una mica de ritme. A veure si pot tenir aquesta continuïtat del dia a dia i es posa al nivell que requereix la competició.

Ha estat un partit tant brut per tantes targetes, faltes xiulades…?
No ho sé, jo crec que no. El tema de les targetes, per a nosaltres han estat sis, i per a ells només dos. Jo crec que no, però l’arbitratge que el valori qui l’ha de valorar; crec que hi ha un delegat en cada partit que avalua als arbitres i jo no em vull ficar en problemes.

Amb el 2-0 no et queda l’espina de no haver pogut sentenciar? Perquè per ocasions no haurà estat. El 2-1 ha creat nerviosisme al final.
Sí. Estic content traient això. Crec que avui hauríem d’haver fet tres o quatre gols. Hem tingut opcions molt clares per aconseguir-ho. Quan et marquen el 2-1 de penal, et genera dubtes i nerviosisme, però jo crec que hem estat bé, no hem patit massa en els darrers minuts, tot el contrari. Els canvis han estat molt importants, amb Miguélez i Aday. Miguélez ens ha donat molta pausa, hem tingut la pilota que era l’imprescindible en els darrers minuts. Sempre tens aquesta sensació que en qualsevol acció a pilota aturada, qualsevol falta, qualsevol sacada de banda… però hem estat molt bé defensivament, només ens han marcat de penal.

És tot un honor que vingui el noruec a buscar la samarreta del Sant Andreu per aquest projecte solidari.
Sí, jo sé que venia algú, que hi havia algun acte durant el descans… però lo meu és el futbol. Em van explicar alguna cosa… està bé, molt bé.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS