Natxo González: «Hem generat, però ens ha faltat alguna cosa en els últims metres»

En la roda de premsa posterior al partit contra el Logroñés a Las Gaunas, el tècnic andreuenc es lamentava per haver perdonat tant en els darrers metres, tot i que destacava que l’equip havia mantingut el ritme i el to durant els 90 minuts.


Marxes amb la sensació d’haver pogut treure alguna cosa més avui a Las Gaunas?
Sí, potser sí. Estic satisfet pel treball que hem fet, sempre queda la sensació que potser ens podríem haver endut els tres punts. Al final, un empat a zero en un bon partit, potser l’únic és que ens ha faltat en els darrers 25 metres finalitzar més jugades o millor.

El tècnic, satisfet pel treball fet a Las Gaunas

El tècnic, satisfet pel treball
fet a Las Gaunas

I ja és mala sort que quan millor ho estava fent l’equip, s’acaba la primera part.
Sí, però insisteixo: hem estat a un bon to. El camp, la superfície, el rival… jo crec que hem tingut la possessió, hem generat, però ens ha faltat alguna cosa en els últims metres. A més, hem tingut una línia bastant regular durant el partit.

T’esperaves un rival com el d’avui?
Sí, ja preveia el que ens podríem trobar. Tenen a jugadors amb molta qualitat i experiència i crec que hem fet que no es sentissin còmodes.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS