Natxo González: «Hi havia diversos motius importants per guanyar aquest partit»

En la roda de premsa posterior al partit contra la Gramenet, el tècnic andreuenc es mostrava satisfet pel triomf i pel treball del seu equip, alhora que afirmava que abans del partit havia parlat amb els seus jugadors de la importància de sumar els tres punts.

Tres punts i de moment a casa seguiu invictes.
Sí, tres punts importants, fonamentals. En la jornada d’ahir, els dos que anaven per sobre nostre van fallar i hem sabut aprofitar-ho.

Creus que es podrà mantenir el Sant Andreu a la zona alta?
Si es podrà mantenir? Esperem que sí, és el nostre objectiu! Per això treballem cada dia, per trobar-nos en la situació que estem actualment. Però encara queda un món, això és un passet més, 32 punts i satisfet.

Avui Miguélez, fent de Keko, ha complert perfectament les expectatives, oi?
Sí. Avui, i diumenge passat, i l’anterior. Sempre hem ressaltat una mica la competència de la plantilla i això és molt important. Si hi ha baixes, tenir aquesta competència sana és fonamental, ja que és equivalent al rendiment.

No sé què els has donat avui, però en la segona part sembla que anaven una marxa per sobre del rival.
Crec que el mateix de cada diumenge. En el primer temps hem generat ocasions, i molt clares, però no hem tingut la intensitat i la tensió suficients perquè ells ens generaven certa inquietud quan recuperaven la pilota, amb contres, amb faltes… en definitiva, ens ha faltat l’equilibri defensa-atac, independentment que hem generat moltíssimes ocasions i hauríem d’haver marxat al descans amb un marcador molt més ampli. Però en el segon temps hem estat a un gran nivell, ells ni s’han apropat per la porteria, no han xutat ni un sol cop, i nosaltres hem seguit generant. Ens ha costat fer el segon gol i matar el partit, però ha estat un bon partit.

Important sobretot el gol de Máyor, un gol psicològic abans de marxar al descans.
És important, en cada partit, però sobretot a casa, perquè ens facilita les coses igual que fa dues setmanes. Insisteixo, alguna havia d’entrar després de tenir tres o quatre bastant clares.

El míster de la Grama es queixava que el primer gol havia arribat en fora de joc.
No ho sé, no sé fins a quin punt ell ho pot veure tan clar. Són opinions.

Lanzarote novament ha vist una targeta groga per protestar. Sembla que no aprèn.
No, per protestar no ha estat. Ha estat per treure la falta quan Héctor havia demanat passes anteriorment.

Deies que aquest partit era una espineta que tenies clavada. Avui l’has resolt bé. Tens alguna altra espineta clavada?
Avui abans del partit ja ho havíem parlat. Per què eren importants els tres punts? Per què havien fallat els equips que estaven per sobre nostre i era una oportunitat de col·locar-nos líders junt el Mallorca B; perquè veníem d’una derrota a Maó i havíem de recuperar aquest camí de triomfs; perquè l’any passat la Grama ens va guanyar a casa no faltant moltes jornades i, com sempre dic, en aquests casos cal ser rancuniós en el bon sentit de la paraula… hi havia diversos motius importants per guanyar aquest partit. A partir d’aquí, més espinetes? No ho sé, avui me les he tret una miqueta.

Avui hi ha el clàssic. Amb qui vas i què n’esperes del partit?
Vaig amb el Barça, òbviament. Crec que guanyarà el Barça. Mai se sap, perquè el Madrid arriba com a líder, però el que et dóna aquestes sensacions és el joc d’un equip i de l’altre. Si el Barça està al seu nivell habitual, guanyarà el partit, però no serà fàcil. Esperem que així sigui!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS