Piera, Keko i Rueda tampoc es vestiran de curt a Maó

Ni l’extrem, ni el davanter, ni el central estan recuperats al cent per cent de les seves respectives lesions i demà a la tarda no viatjaran a l’illa de Menorca per enfrontar-se diumenge a l’Sporting Mahonés.

L’equip seguirà una setmana més tenint les mateixes baixes. Fran Piera, Keko i Manolo Rueda encara no s’han recuperat al cent per cent de les seves lesions i no viatjaran demà a Menorca per enfrontar-se el diumenge, a l’Sporting Mahonés, el dotzè classificat del grup, amb setze punts, tretze menys que els andreuencs.

Així doncs, Rueda entrarà en la seva setena setmana de recuperació, Fran Piera es perdrà el seu cinquè partit arran de les molèsties que arrossega al peu, i Keko complirà la seva segona setmana allunyat dels terrenys de joc després de fer-se una distensió de lligaments al genoll en un entrenament.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS