RTV sorteja una samarreta del Sant Andreu signada pel primer equip

Sorteig d'una samarreta

Sorteig d’una
samarreta

RTV, la Fundació Trinijove i la Unió Esportiva Sant Andreu volen oferir-vos la samarreta quadribarrada signada per tots els jugadors, amb els autògrafs de Natxo González i el Carles Claramunt inclosos.

Diumenge a les 11 del matí una representació del Triniteam (l’equip d’esports d’RTV) serà a la porta de Santa Coloma per vendre participacions a 2 euros. Quan acabi el partit es farà el sorteig en directe per RTV al mateix lloc, a la sortida del pàrquing del Narcís Sala.

Dani Martí amb la samarreta del sorteig

Dani Martí amb la samarreta
del sorteig

Els diners que es recaptin serviran per pagar els pròxims desplaçaments. El bitllet per anar a Mahó d’aquí dues jornades, per exemple, s’intentarà treure d’aquesta col·lecta.

Si tot va bé podreu seguir el partit de l’Sporting Mahonés a través de Ràdio Trinitat Vella, igual que aquest diumenge l’enfrontament amb l’Alcoyano es farà en directe a través del 91.6 de la fm i gràcies al web www.rtv-fm.com/esports.

Agraïr sincerament la col·laboració de la plantilla que s’ha compromés amb la causa. I per endavant a tothom que volgui ajudar.

Feu clic per afegir un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més en

Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de gener de 2019

Col·laboració del Sant Andreu amb ‘La Banqueta’

Premsa21 de gener de 2019

Glaçats (1-0)

Premsa20 de gener de 2019

Revàlida a Sant Boi

Premsa19 de gener de 2019