Un triomf que arrodoneix la Festa!

El partit de Festa Major contra la Grama ha fet sumar tres punts d’or al Sant Andreu, que el permeten situar-se colíder gràcies a les derrotes d’ahir del Mallorca B i de l’Ontinyent. Máyor abans del descans i Dani Martí a les acaballes del partit, golejadors de la matinal.

Aquest matí el Sant Andreu tenia una gran oportunitat per fer un gran pas endavant a la taula. I els andreuencs han aprofitat a la perfecció les derrotes dels seus rivals (el Mallorca B va perdre contra el València Mestalla 1-3, i l’Ontinyent va caure davant el Barça Atlètic 2-0) en la lluita per la classificació per a la fase d’ascens amb un triomf davant la Gramenet.

El partit ha començat amb el Sant Andreu dominant el partit i gaudint de bones ocasions. Lanzarote ha centrat cap a Máyor, però el porter colomenc Ramos, en dos temps, ha aconseguit aturar (4’) i en una falta servida pel mateix extrem barceloní, Dani Martí ha rematat de cap per sobre del travesser (9’). La Grama, mentrestant, intentava sorprendre Morales amb xuts llunyans d’Alfaro (5’) i Eloy (17’).

Miguélez ha tingut abans de la mitja hora de partit la millor ocasió dels quadribarrats en la primera part. Lanzarote ha fet una passada enrere i el mitjapunta, a porteria buida, ha volgut col·locar tant la pilota que l’ha acabada enviant fora a la dreta de la porteria de Ramos. Tot i això, el Sant Andreu no ha hagut de lamentar haver fallat aquesta oportunitat, ja que abans del descans, Máyor aconseguia superar Ramos amb un gol d’aquells psicològics. La jugada ha nascut de les botes de Tarradellas, que ha centrat cap a Miguélez. El seu xut l’ha refusat Ramos, però Máyor, molt atent, ha aprofitat aquest refús i ha aconseguit introduir la pilota al fons de la xarxa.

Després del descans, el domini del Sant Andreu ha estat pràcticament total, i la Grama gairebé no ha inquietat Morales. Lanzarote, després d’una gran jugada personal, ha enviat la pilota fregant el pal esquerre de la porteria colomenca (60’). En la següent jugada, Ramos ha aconseguit posar la mà el just per evitar el segon en una bona rematada de Tarradellas (66’).

L’equip ha seguit trenant jugades, fent un joc vistós, al primer toc, i generant ocasions de gol, si bé aquestes no s’acabaven de materialitzar. En una d’aquestes jugades col·lectives, Lanzarote, en la línia de fons, ha intentat cercar porteria, però Ramos ha refusat a córner. I en aquell servei de cantonada ha arribat el segon i definitiu. El mateix Lanzarote l’ha servit i Dani Martí, de cap i lliure de marca, ha tornat a superar el porter dels colomencs (82’).

Al final, el capità de l’equip, Dani Martí, ha pujat fins a la llotja per recollir el trofeu de campions del partit de Festa Major d’aquest any 2009.

SANT ANDREU 2
GRAMENET 0
SANT ANDREU:
Morales, Luso, Amarilla Moyano, Abraham, Dani Martí (Ramon Masó 84’), Héctor Bueno, Tarradellas (Aday 88’), Lanzarote, Miguélez (Xavi Moro 72’) i Máyor.
GRAMENET: Ramos, Toni Lao, Jorge (Medina 86’), Rezzónico, Rubén, Nando, Alfaro, Raul Rodríguez, Aaron, Joaquín (Pedro 65’) i Eloy (Expósito 72’).
GOLS: 1-0 (43’) Máyor. 2-0 (82’) Dani Martí.
ÀRBITRE: García Pulido (col·legi de Las Palmas). Targetes grogues: als locals Héctor Bueno, Dani Martí, Lanzarote i Xavi Moro, i als visitants Ramos, Rezzónico, Aaron i Expósito.
INCIDÈNCIES: uns 1.900 espectadors al Narcís Sala en el partit de Festa Major.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS