El Sant Andreu és el líder de segona B

Contra l’Espanyol B el Sant Andreu va aconseguir sumar tres punts que li permetien fer-se amb el lideratge del seu grup. Però a més, la victòria a Sant Adrià fa que l’equip sigui el primer de tota la segona B en sumar 35 punts, és a dir, gairebé el 73% dels punts en joc.

El triomf de diumenge passat davant el filial blanc-i-blau, combinat amb la derrota del Mallorca B a Alcoi, va permetre al Sant Andreu liderar la classificació en solitari després d’haver-lo compartit una setmana amb el filial mallorquí.

Però els tres punts sumats, a més, fan que l’equip sigui el que ha sumat més punts a segona B i, per tant, en una classificació amb els vuitanta equips de segona B, els andreuencs serien els lìders de la categoria. I és que, quan tan sols falten tres jornades per acabar la primera volta, el Sant Andreu ha aconseguit sumar 35 dels 48 punts en joc, és a dir, el 72,9% dels punts. El segueixen de ben a prop l’Ontinyent (34 punts) i el Barça Atlètic, que empata amb 33 punts amb l’Eibar, el líder del grup 1.

Fent una mirada enrere, en les darreres deu temporades tan sols dos equips han estat capaços de sumar més punts en els primers 16 partits de lliga a la divisió de bronze del futbol estatal: la campanya 06/07 el Terrassa en va sumar 37, i el curs passat, el Vila-real B portava a aquestes alçades 38 punts. En la jornada 16, el Castelló (02/03) i el Girona (07/08) havien sumat 35 punts, els mateixos que els andreuencs.

Òbviament, el fet d’haver guanyat deu dels setze partits i de només haver-ne perdut un té molt a dir. A més, tot i que en els primers partits l’equip va encaixar diversos gols, ara la solidesa defensiva ha tornat a fer acte de presència i Morales torna a ser, junt amb Rangel de l’Ontinyent, el porter menys golejat del grup tercer, amb una mitjana de 0,68 gols per partit.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS