Inici Golejada del Femení A i… de cap al lideratge!

Setmana rodona per als interessos andreuencs. El Femení A, igual que va fer diumenge passat el primer equip, va aconseguir alçar-se fins a la primera posició de la classificació després de guanyar el passat dimarts al Breda (0-7), en el partit ajornat de la jornada 7.

Amb l’objectiu clar de col·locar-se líder de la categoria viatjava el femení A a Breda, un objectiu que per diverses circumstancies encara no s’havia assaborit massa. I aquest objectiu es va assolir amb rapidesa, ja que en els primers 25 minuts l’equip andreuenc sentenciava el partit col·locant en el marcador un clar 0- 5.

A partir de llavors el partit va baixar molt en intensitat, fruit potser del cansament de diumenge, es van anar deixant passar els minuts, això si, amb un domini total del joc. Dos gols més van col·locar el definitiu 0-7 que donava aquest anhelat liderat en la classificació.

Cal destacar, de nou, la brillant aportació de les jugadores del Femení B, Sara i Meri que, a més, van afegir al seu bon partit un gol cadascuna.

Ara, l’objectiu no és altre que mantenir-se en aquesta posició de privilegi. La primera prova de foc per a les andreuenques serà aquest diumenge, 13 de desembre, a les 16 hores, al Narcís Sala, davant un Blanes que lluita per no caure en les places de descens.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS