Jonathan (cadet F) evoluciona favorablement

El jugador del Cadet F va rebre un fort cop el dissabte de la setmana passada durant el partit davant el Catalonia i van haver-lo d’hospitalitzar. Jonathan evoluciona favorablement, tot i que es manté ingressat.

Dissabte passat, un jugador del Cadet F, Jonathan, va rebre un fort cop durant el partit que enfrontava l’equip contra el Catalonia i va haver de ser hospitalitzat. El jugador evoluciona favorablement, tot i que de moment segueix ingressat.

El president del club, Joan Gaspart, així com l’entrenador del primer equip, Natxo González, s’han posat durant la setmana en contacte amb Jonathan per donar-li ànims. Des de la web del club aprofitem per desitjar-li una ràpida recuperació al nostre jugador del Cadet F.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS