Luso, Moyano i Dani Martí es perdran el darrer partit de l’any per sanció

El Comitè ha sancionat amb un partit als dos defenses i al mig del Sant Andreu. Els tres van veure la cinquena targeta groga el passat diumenge contra l’Alicante i no podran vestir-se de curt davant la Villajoyosa al Nou Pla.

Luso, Moyano i Dani Martí van veure en el darrer partit de lliga, diumenge al Narcís Sala davant l’Alicante, la cinquena targeta groga del cicle. El comitè, per tant, els ha imposat el pertinent partit de sanció, que compliran davant la Villajoyosa, en el que serà el darrer partit d’aquest 2009.

Mentre que per als dos defenses, aquest serà el primer partit que es perden per acumulació d’amonestacions, per al capità serà el segon, ja que anteriorment no va poder jugar contra el Gavà pel mateix motiu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS